2777
2789
عنوان

مهمونی عید

204 بازدید | 15 پست

سلام سال نوی همگی مبارک.فرداشب خانواده ی شوهرم رامهمون کردم حدود ۴۰نفرند این چندروزهرجامهمون بودیم غذابرنجی بوده چهارشنبه جاری بزرگم جوجه کباب باخرشت بامجون ودوتاکاسه سوپ بخاطرجاری وخواهرشوهرم درست کرده بود باسالادوماست وسبزی  ونوشیدنی.دیروزاون جاریم خورشت به آلودرست کرده بودبامخلفات مثل جاری اول حالامن تصمیم گرفتم کباب کوبیده بانون وسبزی وکشک وبادمجون بدم وپان اسپانیاهم درست کنم به نظرتون زشت نیست 

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم با نون بیشتر دوس دارم برا همین من جات بودم با نون میدادم و هیچ ام بد نیس

ماهم دیگه این چندروز ازبرنج خسته شدیم

من ک دوس ندارم با نون کباب نمیدونم والا

آخه پری شب هم برادرشوهرم وپسرش که کلا گفاند برنج نمیخوریم خیلی هم برنج زیاداومد اکثرا جوجه راخالی خوردند