2777
2789

سالی که قبول شده بودم اینقدر برام آزار دهنده نبود ،حتی سال بعدشم برام قابل تحمل بود ،بعد چند ساعت درس خوندن و فیلم دیدن ،اومدم نگاه کنم به شدت حوصله سر بر به نظر اومد 😅

اکثر تاپیکا شده کنکور 😂

ولی قبلا میدیدم کاربرا غر میزنن که چه خبره و ... ،الان درکشون میکنم 😕

🤣😐👌🏻

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا آزار دهنده باشه 

اونا هم برا مشکلات خودشون تاپیک میزنن و مخاطب خودشون رو دارن 

من هیچوقت از هیچ تاپیکی آزار نمیبینم،بعضیا میان به کاربران میگن اووووه چن بار تاپیک میزنی،از هر تاپیکی خوشم نیاد واردش نمیشم

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

من رتبم شده ۹ هزار و خورده ای منطقه ۱ تهران انسانیم😭

دوانی میارم شهرای دیگه؟ رشته حسابداری

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

حالا واسه اینکه حوصلت سر نره بگو......بنظرت ۴۵۰۰منطقه ۲پزشکی روزانه میاره ؟بومی خوزستانم

نمیدونم راستش 

در جریان خیلی دقیق قبولیای الان نیستم ،از قلمچی و بقیه ی سایتا چک کنی مطمئن تره 

چرا آزار دهنده باشه اونا هم برا مشکلات خودشون تاپیک میزنن و مخاطب خودشون رو دارن من هیچوقت از هیچ تا ...

کلی گفتم وگرنه خودمم تاپیک کنکوری داشتم دو سال پیش 👌🏻