2777
2789
خوب کم کم نتیجه اش اینه مقایسه بدن زنش با همدیگه .اخرش سرد شدن تو رابطه .فکر کن حیانت چه جوری به وجو ...

وا چه ربطی داره

ینی اگه زنش باحجاب باشه مقایسه نمیشه؟

هیچ فرقی نداره به حجاب زنش چون درهرصورت خانوادش یا فامیلا اینطوری میگردن 

اینکه می‌فرمایید پاکی به حجاب نیست اینم خودش یک قضاوت می‌فرمایید اسی زیاد بخون ،همینم قضاوت

من قضاوتی نکردم دارم ب اسی مبگم پاکی ربطی ب حجاب وبی حجابی نداره

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭چندروز دیگه تولدته به کجا زنگ بزنم تبریک بگم هان؟؟؟😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم تولدت پیشاپیش توآسمونا مبارک عروسکم۱۳۷۳/۶/۳۱😭😭😭🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته اینجا سایت عمومی و قسمت تبادل نظره و خود استاتر خواسته که کاربرا نظر بدن ، تو مهمونی خصوصی نیس ...

و البته سر شما هم الان بین صحبت من و یک بنده خدای دیگه ست 

در صورتی که با شما صحبتی نداشتم

عزیزم اونا واسشون مهم نیست 

منم با خانواده شوهرم خیلی راحتم اوناهم همینطور 

هرکس یه عقیده ای داره 

مثلاً ما بگیم چرا شما بعضیا آنقدر سخت میگیرن جلوی برادرشوهر روسری و مانتو میپوشن؟

بنظرم به سلیقه بقیه احترام بزاریم بهتره ♥️

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

و البته سر شما هم الان بین صحبت من و یک بنده خدای دیگه ست در صورتی که با شما صحبتی نداشتم

تا وقتی که نفهمید سایت عمومی و تبادل نظر و تاپیک زدن یعنی چی حرف زدن و توضیح دادن بی فایده‌ست 

اگه من هم دوباره ریپلایی زدم برای اینکه متوجه بشید معنی تبادل نظر و این فلشی که پایین گذاشتن برای ریپلایی زدن کامنت کاربرا یعنی هرکسی آزاده نظرشو بگه(البته محترمانه)

تبادل نظر= نظر آزاد

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

اجبارم نیست چ ربطی ب دین داشت الان

در دین  اجبار نیس یعنی شما مختاری راه خدا روبری یا طاغوت اما وقتی انتخاب کردی که راه خدا رو بری باید به دستوراتشم عمل کنب حجاب نگهداشتن زبان نیکی با همسایگان و..‌‌ معروف دینه 

غیبت تهمت تمسخر حق الناس دروغ و ...‌ منکر دین

و همه شو باید رعایت کنیم نه فقط چند مورد 

قضاوت کار خداست نه من وشما ادم باید پاک باشه وگرنه پاکی ب حجاب وبی حجاب نیستزیاد بخوون اسی

استارتر مرف از پاکی و اینا نزد .

فرض کن جاریم یا خواهرشوهرپ تاپ 

و لختی باشه هیکل توپ .

من چاق و بدهیکل .

شوهرم بدن من را مقایسه کن با اونا .

ازم سرد میشه .

مخصوصا زن حامله میشه .

چاق میشه .

زودتر از مردا پیر میشند

مرد سرد میشه از رابطه جنسی .

که به سرد شدن رابطه عاطفی میرسه .

بعدش دعوا خیانت .

فکر میکنی تو فامیل ما چند نفر طلاق گرفتند .چند تا خیانت دیدند .خیلی زیاد .زنها دارند تلاش میکنند خرج روی زیبایششون .ولی فایده نداره .انجیلا همیشه از شکیرا خوشگلتره .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.