2777
2789
عنوان

کنکوور

76 بازدید | 4 پست

من دوازدهم تجربیم و مدرسه میرم

تا الان دستو پا شکسته خوندم 

بنظرتون ۷ ساعت بعد مدرسه و روزای تعطیل ۱۲ ساعت خوبه واسه رتبه زیر ۳۰۰۰؟منطقه یکم

اگه یازدهمم تاثیرش قطعی باشه مجبورم ترمیم

ساییدی بخدا 

کسی ک میخواد رتبه شه چشاشو کور میکنه گوشاشو کر

دنبال چی ای واقعا 

نوشتی ۱۲ساعت  

مطمعنم تا حالا جز یکی دو بار رنگ ۱۲ ساعت مطالعه رو هم ندیدی 

با این چیزا آدم رتبه نمیشه 

خیال پردازی بسه 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

اگه از اینایی ک همش باید انگیزه داشتی بگیری که درس بخونی 

رتبه نمیشی 

آدم ک رتبه میشه درسشو همیشه خونده چ حال خوب چ با حال بد 

الان دو نفر بگن آره آره 

ی نفر بگه لابد گیر میدی که چراااا نمیشه؟؟؟ 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از اینایی ک همش باید انگیزه داشتی بگیری که درس بخونی رتبه نمیشی آدم ک رتبه میشه درسشو همیشه خوند ...

وا این چه طرز حرف زدنه😐😐😐کسی مجبورت نکرده جوابمو بدی

وا این چه طرز حرف زدنه😐😐😐کسی مجبورت نکرده جوابمو بدی

واقعیت رو  گفتم بهت 

یا چیزی ک دوس داری رو بگم هان؟؟ 

آره عزیزم میشه خیلیا تونستن شما هم میتونی زیر ۱۰۰۰ هم میشه افرین دختر خوب 

بفرما تحویل بگیر 

تقصیر منه که دلم میسوزه این همه تایپ میکنم ب خودت بیای وگرنه برام خیلی راحته که بگذرم از تاپیکت و تو هم توی جهل بمونی 

خوددانی