2777
2789

یکماهه گواهینامه گرفتمم

با شوهرم  از بعد گواهینامه نشستم و هیچ مشکلی نبوده و بهم خیلی اعتماد بنفس میداد ‌‌‌اولین بار هم گواهینامه رو قبول شدم

اما تا  از تنهایی رانندگی کردن میترسیدم ...امروز گفتم برم یه دور بزنم تا کی وابسته باشم ...اومد و  یکم بالاتر از خونه زدم با یه ۲۰۶ در حال پارک ..تو لاین چپ بودم و پشت سری خیلی بوق میزد  منم اومدم بیام سمت راست این ماشینم بره خیابون پارک بود یه تق کوچولو خورد ‌..  یه خط کوچیک افتاد ..طرف انقد داد و هوار کرد ...وااای باید برم سپر و عوض کنم و داغون شد...هی میگفت گواهینامه نداری الان زنگ میزنم افسر ..فکر کرد چه خبره  الان کلی پول میتونه بگیره ...هی تهدید میکرد منم دیگه عصبانی شدم گفتم زنگ بزن افسر مگه  من از پشت کوه اومدم هی تهدید می کنی ‌..چیزی  نشده...اولش که گفتم خسارات و میدم ...ماشینی که بهش زدم جلو تعمیرگاه بود ...و صافکاری بغلش ...صافکاری اومد گفت اصن  پولیش میخاد..اما بازم طرف کوتاه نیومد  ...پول زیاد میخاست احتمالا ‌.‌..افسر اومد ...نگاه کرد به ماشینا گفت چرا به ما زنگ  زدید من الان چی و گزارش کنم ...با آقاهه دعواش شد که یه خانوم تنها رو گیر آوردی  و رفت و کلا  ۵۰۰ تومن بعد سه  ساعت معطلی دادم و اومدم ....ینی بعضی از این مردا انقد کلاش هستن که تا یه خانوم و می بینن فقط به فکره سو استفاد آن...بقیش پست بعد

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تا حالا خودم مقصر نبودم ولی یه بار از پشت زدن و مقصر شدن 

یه بار هم یه پیرمرد بود تو دور برگردون روند روم منم راهمو داشتم میرفتم از اول مالید تا آخر در خودمم کلا رفت داخل بعد پیاده شدم انقد داد میزد میخواست منو مقصر کنه 

می‌گفت اگه مقصر باشی تا قرون آخر میگیرم گفتم بگیر 

افسر اومد بهش گفت مگه از پشت کوه اومدی که اینجوری رفتار می‌کنی بیمه هم نداشت نزدیک ۱۰تومن خسارت داد 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

ینی هر چی بهش میگفتم بیا ببین چقد میشه من برم آخه یه خط افتادن که انقد داد و هوار نداره ...یکی از دوستامون هم اومد دیگه این اقل دهنش و بست ‌...فکر کرد من گواهینامه ندازم و برای اینکه مثلا زنگ نزنم به پلیس  بهش پول بیشتری میدم ‌... واقعا   تجربه شد...خیلی حالم گرفته است ...حس بدی دارم...هر چند چیزی  نشد ‌.اما یه جوریم  انگار شکست خورد.م... دوست شوهرم میگفت دخترم من راننده تریلیم ۲۰ ساله ماه پیش ماشین و له کردم کلا ‌‌‌....چیزی نشده ‌‌...اما واقعا  حس بدی دارم ...اینکه چرا یه نر میتونه انقد وقیحانه و پروو بخاد یه خانوم رو  تیغ بزنه... ...واقعا  خیلی ناامیدم ...

وایی منم تازه گرفتم اینقدر میترسم تنها برم دیگه اگه اینجوری هم بشه که کلا قید رانندگی رو میزنم

اینا تجربه  است ‌..منم خیلی ناامیدم ‌...چون ماشین خودم صفر بودم و به خط افتاد سپر...اما  نبایدناامید شد ‌‌‌‌‌‌‌....بالاخره تجربه است ‌‌‌البته من الانم دارم با گریه تایپ می کنم ‌..ولی نمیخام به همین راحتی بی خیال بشم چون عاشق رانندگیم 

مردا تا ببینن راننده زنه هوی چی زیاد را میندازن منم به یه موتوری خیلی آهسته زدم اصلا هیچ چی نشد آروم ...

انقد زد رو کاپوت وحشی ‌‌..‌‌حالا ماشینش یه۲۰۶ داغووووون .‌‌میخاست کل خسارت  و خرج ماشینش و از من دربیاره کثافط ‌‌.

وای اینا یا خرن یا فکر کردن ما خریم

نامردن .... به قول افسر گفت بهش دنبال دشت امروز بودی این خانوم و گیر آوردی ...ینی چند نفر مسخره ا ش  میکردن ک سر تکون میدادن ...اما خودش و داشت تیکه پاره میکرد تهش ۵۰۰ گیرش اومد ابله.. آخه پول یه  ساندویچم نیست خودش و منو ۳ ساعت تو آفتاب نگه داشت ..فکر کرد چه خبره .