2777
2789

بچه ها دیشب  همسرم رفته بود عروسی دوستش من نرفتم و  خونه موندم با دخارم 

همسرم ساعت چهار صبح اومد 

من و دخترم  تا چهار بیدار بودیم

من خیلی   خسته بودم 

دخترم ته سالن خوابیده بود منم همسرمم یه جای دیگه 

همسرم منو گرفن بغلش و خواب رفت 

دخترم  الان میگ دیشب با شوهرت یه کاری میکردی   خیلی عصبی شدم 

دخترم پتج سالشه   ما هیچ کاری نمیکردیم   جطور بفهمونمش ک بهش ربطی نداره

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش ربطی نداره!!!؟؟دعوا که ندارید بچه اس کنجکاوه از رو نادونی یه چیزی گفته سعی کنید بیشتر رعایت کنید ...

فدات شم  ما هیچ کاری نمیکنیم کنار بچمون

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

بهش ربطی نداره!!!؟؟دعوا که ندارید بچه اس کنجکاوه از رو نادونی یه چیزی گفته سعی کنید بیشتر رعایت کنید ...

متاسفانه الان بچه ها اصلا نمیخوابن.یه معضل شده واسه ما

ای کاش انسان قلبش با چهره اش یکی بود

دختر منم به هیچ عنوان از من چیزی ندیده ولی چند هفته پیش داشتم میرفتم اتاق خواب که همسرم هم بود، رفتم لباس بردارم دخترم پشت سرم اومد گفتم چرا اومدی، گفت (با عرض پوزش) میخوای لباس زیرتو دربیاری بابا ببینه اومدم منم ببینم من همینجوری دهنم باز موند، چون من معمولا موقعی هم که نباید ببینه حتی اگه کلید رو در نباشه دستمال کاغذی میدارم داخل دریچه کلید که از اونجا هم نبینه، امکان هم نداره وقتی بیداره کاری کنیم، تازه ۷ سالشه منم نگرانم که از کجا چیزی شنیده

بگو مامان خب طبیعیه دیگه من و بابا هم دیگه بغل میکنیم و بوس میکنیم و میخوابیم ...مثل تو که الان میخو ...

گلم بابای خودش نیس  

همسرع بنده هست   پدر خودش محبت بلد نبود  

ولی همسر من   خیلی خیلی هوای دلمو داره  

بیشتر جنگای زن و شوهر بخاطر این بچه های شیطونه

ببخشید  از طرز بیانتون مشخصه آقا هستید تا تاپیک زدم فورا  درخواست دادید لطفا از تاپیکم خارج شو

بگو مامان خب طبیعیه دیگه من و بابا هم دیگه بغل میکنیم و بوس میکنیم و میخوابیم ...مثل تو که الان میخو ...

بهترین جواب 

اینطوری متوجه عشق بین پدر و مادرشم میشه که خیلی خوبه 

ولی از این به بعد بیشتر مراعات کنین متاسفانه الانا بچه ها خیلی زود خیلی چیزارو متوجه میشن بخاطر همین فضای مجازی یا از دوستاشون میشنون 

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

گلم بابای خودش نیس همسرع بنده هست پدر خودش محبت بلد نبود ولی همسر من خیلی خیلی هوای دلمو دار ...

خب همینو بگو ، بگو هم دیگه را بغل میکنیم و اگه یه بابا یا مامانی اینکارو نکنه دل اون مامان و بابا میشکنه و از هم جدا میشن مثل من و بابای خودت ....

دختر منم به هیچ عنوان از من چیزی ندیده ولی چند هفته پیش داشتم میرفتم اتاق خواب که همسرم هم بود، رفتم ...

خخخخ اخی چ بلا😂