2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاید بگید رتبه هاتون چند شد

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هذینش زیاد بود؟

به دانشگاه آزاد پیراها خیلی فکر نکنین

آزاد پیراها از لحاط علمی فقط منطقه ۱ خوبه

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم و تجربه های شخصی کنکوریم رو در اختیارتون میزارم البته فقط تجربه یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا اینو بدونید که مشاور نیستم فقط راهنمایی میکنم پس سوالات تخصصی نپرسیدازمن و از یک از مشاور تحصیلی بپرسید..خانم دکتر خیلی مهربونی میشم حتما و اردو های جهادی هم میرم.عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم 

اسی من بخام میکروبیولوژی با سوابق برم کنارش برا کنکور مجدد بخونم اولا محدودیت ک نداره برا کنکور مجدد ...

از یه مشاور سوال کن عزیزم من میترسم حرفی بزنم بعد اشتباه باشه 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

من رتبم نزدیک 90 هزار به منم تبریک بگین لطفا پیشرف داشتم😘😉😇😂😊

تبریک 😂😂

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

سلام خانوم وقت تون بخیر

تاپیک پارسال تون رو دیدم که رفتید بهداشت حرفه‌ای 

من هم رتبه‌ام دور و بر شما شده امسال (منطقه دو) میخواستم بدونم تو این یکسال، چه اطلاعات جدیدی از این رشته بدست آوردید و چطور ارزیابیش میکنید در کل