2777
2789

من دو ماهه جدی داشتنم برای پشت کنکور موندن باهاش میخوندم

ولی یک دفعه نظرم عوض شد و نمیخوام پشت کنکور بمونم

الان سه روزه برنامه ی این هفته رو فرستاده من سین نزدم

دوباره امروز پیام داده تلگرامتو چک کن تا از برنامه عقب نمونی

خیلی خجالت میکشم بهش بگم دیگه نمیخوام ادامه بدم

چون با انگیزه و جوگیری داشتم میخوندم

میشه یه متنی بگید من براش بفرستم

نمیدونم چی بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو ماهه جدی داشتنم برای پشت کنکور موندن باهاش میخوندمولی یک دفعه نظرم عوض شد و نمیخوام پشت کنکور ...

خیلی واضح صحبت کردم چطور متوجه نشدی

من از تیر ماه با این مشاوره بر داشتم و تصمیم گرفتم پشت کنکور بمونم و داشتم درس میخوندم

که الان نظرم عوض شده نمیخوام پشت بمونم

نمیدونمبگو چی بهش بگم

سلام

امیدوارم حالت خوب باشه راستش میخواستم باهات یک موضوع مهم رو در میون بذارم

دو ماه پیش با انگیزه و امید زیادی برنامه ریزی کردیم و من هم تلاش کردم که جدی بخونم و پشت کنکور بمونم ولی این چند روز گذشته فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که مسیر پشت کنکور موندن دیگه برای من مناسب نیست و نمیخوام ادامه بدم

میدونم که زحمت کشیدی و کلی راهنمایی کردی، واقعاً ازت ممنونم بابت تمام حمایتهایی که داشتی ولی الان حس میکنم باید راه دیگه ای رو دنبال کنم که به خودم و هدف هام بیشتر بخوره

میخواستم صادقانه این موضوع رو بهت بگم چون به نظرم خیلی مهمه که در ارتباطمون شفاف باشیم. امیدوارم این تصمیمم رو درک کنی و ازت ممنونم که همیشه همراه بودی

برات بهترین ها رو آرزو میکنم و امیدوارم موفق باشی

ʙᴜᴛ ᴄᴀɴ ʏᴏᴜ ʟɪꜱᴛᴇɴ ᴅᴏ ʏᴏᴜ ᴇᴠᴇɴ ꜰᴇᴇʟ ᴀɴʏᴛʜɪɴɢ. 

سلام من اگه بودم اینو می گفتم بازم خودت می دونی

سلام ببخشید مزاحمتون شدم از شما بابت تمامی زحمات و حمایت‌هایی که در این مدت از من داشتید، تشکر  می کنم. برنامه‌هایی که می دادید و انگیزه‌ای که به من می‌دادید، بسیار ارزشمند بود.

اما در این چند روز ، به این نتیجه رسیدم که ادامه مسیر پشت کنکور برای من دیگر مناسب نیست و قصد دارم مسیر جدیدی را در پیش بگیرم.  

ممنونم که تا این لحظه با من همراه بودید و امیدوارم تصمیم من برای شما قابل درک باشد.

سلام من اگه بودم اینو می گفتم بازم خودت می دونیسلام ببخشید مزاحمتون شدم از شما بابت تمامی زحمات و حم ...

نمیگه چرا یهو نظرشو عوض کرد

وای خیلی حخجالت میکشم

نمیدونمبگو چی بهش بگم

بگو سلام خسته نباشید حقیقتا نمی‌دونم چطور باید بیان کنم اما من از رتبم تا حدودی راضی هستم و می‌خوام انتخاب رشته کنم و برم دانشگاه چون احساس میکنم پتانسیل پشت کنکور موندن رو ندارم ممنون بابت همراهیتون توی این چندماه🌹

نمیگه چرا یهو نظرشو عوض کردوای خیلی حخجالت میکشم

خجالت نداره زندگی خودته تصمیم خودته.مشاور پول میگیره کادش رو انجام میده.نخوای ادامه بدی اونم پول نمیگیره و کارشو انجام نمیده.تو حرفتو بزن بلخره یا تو اونو متقاعد میکنی یا اون تورو.