2777
2789

با داداشم دعواشون شد سالی یکی دوبار قهر نیکنه میره خونه باباش از اولم از ما خوشش نمیومد بخدا ب چشم ی دوست ی خواهر بهش نگا میکردم راز دلمو بهش میگفتم اما میرفت همون راز برعلیه خودم استفاده میکرد.

الان ۴ ماهه خونه بابام نرفته و با من و خواهرامم یک کلمه حرف نزده قهر کرده بود رفته بوددخونه باباش پدرم و خواهرمم رفتن دنبالش پدرم گفته بود عیبه جقدر قهر میکنی سر چیزای الکی چرا کاری میکنی همه بفهمن با شوهرت رابطت خرابع هرجی هست خودتوت حلش کنین .داداشم خیلی پولداره حتی برادرای زنش از اول ازدواجشون پیش اینا زندگی میکنه خرحی خانواده زن داداشمم میدده داداشم خودش تنهایی میره خونه بابام

حتی دیشب پدرم میگفت باهم بودن زنش تو ماشین بود نیومد ی سلامی بکنه دم در خونه.من فقط بخاطر این نارختم ک پدر مادرم براشون سخته وگزته اصلا برام مهم نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداشت کم عقل؟

نمیدونم چرا اینکارو میکنه هزار بار قهر کرد هرخرفی بگین بلر داداشم کرد اما فرداش باهاش آشتی کرد

بخدا حرفایی ک اوت روز زت داداشم ب خواهرم و پدرم زد و اگه من ب خانواده سوهرم میگفتم الان طلاقم داده بود

خواهرم میگفت مادر و خواهرش بهمون هجوم بردن نیگفت اصلا نزاشتن حرف بزنیم

ناراحت نشی عزیزم 

اما همه ی اینا، از بی عرضه گی برادرته

خودش باید زندگیش رو مدیریت کنه... باج نده

یا با سیاست  رفتار زنش رو درست کنه و

یا طلاقش بده اگه نمیتونه تحمل کنه

ناراحت نشی عزیزم اما همه ی اینا، از بی عرضه گی برادرتهخودش باید زندگیش رو مدیریت کنه... باج ندهیا با ...

میگفت زنم مشکل اعصاب داره وقتی دعوامون میشه خودزنی میکنه میترسم طلاقش بدم خودشو بکشه بیفته گردنم