2777
2789
عنوان

بارداری با وجود شاغل بودن

63 بازدید | 8 پست

سلام خواهرای عزیزم... تنبلی تخمدان دارم و همزمان با درمان، برای بارداری اقدام میکنم... معلم ریاضی هستم و نگران این موضوعم که با وجود تدریس درس سنگین و ۸ ساعت تدریس روزانه بخوام حامله شم. میشه لطفا اگه تجربه بارداری دارید منو راهنمایی کنید؟ آیا برم اداره و درخواست درس دیگه داشته باشم که کارم سبک شه یا میتونم تا آخرین ماه کار کنم؟ سرکلاس میتونم ساعت ها ایستاده تدریس کنم؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید خیلی فکرم درگیره و نمی‌دونم قراره اوضاعم چجوری بشه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز ایییینننن همه معلم فیزیک و ریاضی و شیمی و... باردار شدن کلاساشونم رفتن. یا شغلای‌دیگه ک تایمش‌ا ...

میدونی نگران اینم که ماه آخر هم تدریس داشته باشم و سخت باشه یا بخاطر فشار کاری زیاد و استرس به مشکل بخورم

همکارای من میومدن همگی؛ اما اگر مشکل پزشکی داشته باشی؛ و پزشک معتمد آ.پ تایید کنه و پرونده تشکیل بدی و اگر اداره جلسه بگیره و موافقت کنه؛ میتونی هی ۲۰ روز ؛۲۰ روز مرخصی بگیری. اما این راهم خیلی سخته و دردسر داره

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
میدونی نگران اینم که ماه آخر هم تدریس داشته باشم و سخت باشه یا بخاطر فشار کاری زیاد و استرس به مشکل ...

واسه همون گفتم خییلیا تا ماه اخرم اومدن ‌ چیزی نیس ک.  من خودم صبح تا شش غروب سرکار بودم اونم اوایل کروناااا ک هنوز نمیدونستن ماسک بزنن یا الکی بزنن. هشت ماهه میرفتم میومدم

parasoo1989@