2777
2789
عنوان

ازمون تو شهری 8 بار رد شدم 🤬🤬🤬

231 بازدید | 34 پست

زیاد رد شدم میدونم خودمم

استرس هم ندارم انقدر رفتم دیگه برام عادی شده مگه افسرش منو دست بندازه که استرس بگیرم 

بچههه هااا هرچقدر میرم تمرین لعنتی پارک دوبلم خوب در نمیاد که نمیاد هیی خاموش میکنم نمیدونمممم چیکار کنم 

دلم میخواد این افسرای لعنتی رو فحش کش کنم فقط 

نمیدونم بچه ها بنظرتون اگه باهاشون صحبت کنم قبولم میکنن 

اخه نمیشه هیی برم پول بدم منو هیی رد کنن باید کوتاه بیان دیگه خسته شدمممک خستتتتتتتههههههه شدممممم

😭😭😭😭

هر بار که رد میشم با چشمای پر اشک بر میگردم خونه 

من چرا اینقدر بی عرضهههه امممم 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔

زندگی غیر از لحظه های نادری که عشق به ما رو می کند چیز غم انگیزی است ☁️مگر عشق کاری کند✨

هر روز برو ۳ و ۴ ساعت پارک دوبل تمرین کن 

اوکی میشه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
هر روز برو ۳ و ۴ ساعت پارک دوبل تمرین کن اوکی میشه

اخه باید ماشین باشه مسی نیست بعدشم رفتم ولیی مث اینکه خنگم نمی فهمممم

زندگی غیر از لحظه های نادری که عشق به ما رو می کند چیز غم انگیزی است ☁️مگر عشق کاری کند✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز میفهمم چه حالی داری. بنظرم یه مدت به خودت و مغزت استراحت بده و با یه مربی توب یک جلسه بگیر که ایرادتو بگه. 

و بدون هرچیزی وقتی داره. میدونم سخته ولی بیخیال نشو. 

انشالا به زودی خبر قبولیتو بدی.

پرگاز برو کلاچ رو هم تا اخر ول نکن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اخه باید ماشین باشه مسی نیست بعدشم رفتم ولیی مث اینکه خنگم نمی فهمممم

ماشین مامان بابا شوهر برادر خواهر ....

رانندگی تمرین + اعتماد به نفس

پس به خودت بگی خنگ مشکلی حل نمیشه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
عزیز میفهمم چه حالی داری. بنظرم یه مدت به خودت و مغزت استراحت بده و با یه مربی توب یک جلسه بگیر که ا ...

اصلا دیگه نمیدونم چیکار کنم با این افسرای نامرد 😭💔

ماشین مامان بابا شوهر برادر خواهر ....رانندگی تمرین + اعتماد به نفسپس به خودت بگی خنگ مشکلی حل نمیشه

☹️

با بابام میرم ولی با یه اشتباه اینقدر سرزنش میکنه که نمیدونم چی بگم 💔😭

اشکال نداره درست میشه منم دفعه سوم قبول شدم یعنی هر بار ازت پارک دوبل گرفتن؟

اره بیشتر پارک دوبل یک بار هم دور دو فرمون 

بعضی شهرها مثل شهر ما تا به واسطه شون پول ندی قبولت نمیکنند هر چقدر هم وارد باشی ولی اگر عادلانه برخورد میکنند اینقدر تمرین کن تا دستت پر بشه بعد برو امتحان بده

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

😂😂😂💔😭😭😭

عزیزم میتونی یکم پول بدی به آموزش دهندت دوباره بهت یاد بده بعد دوباره امتحان بدی یا با ماشین بابات تمرین کن این دیگه خیلی سخته بهتره یکم پول بدی به اموزش دهندت یاد بده بهت