2777
2789

حداقل از خودم بلندتر باشه 

نامزدم تا دو یا سه انگشت ازم بلندتر کفش پاشنه بلند بپوشم ازش میزنم بالا

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون آدمها زیبایی رو دوست دارند

مردها هم دوست دارند

ولی لحظه تصمیم گیری برای ازدواج فرق داره. توی ازدواج عاقلانه شما دنبال یه همسر و همراه و پدر بچه هات و اون دنبال مادر بچه هاشه. برای همین همسر خیلی از آدمهای موفق رو که ببینی، می بینی زیبا محسوب نمیشن و مطابق مد روز آنچنان نیستند.

منم می دونم زنی که خرج داره ارج داره...ولی شوهرم اختلال خودشیفته داره.

نمیدونم قد معیارم نیست خود پسرا اصرار دارن بگن قد بلند بهتره ولی هر چی قد بلند ک به خودس میبالیده هم خودشیفته بوده هم پدر سوخته برعکس دیگه دوست ندارم خیلی قد بلند

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

ولی دختر باید بغلی باشه😂

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

قد بلند و هیکلی

احساس حامی بود میده 

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

منم درک نمیکنم . پسرا هم خیلی ب خودشون میبالن . اکس من می‌گفت چون ۱۹۲ هستم مامانم هر روز برام اسپند دود میکنه . این در حالیه که خودم قد متوسط رو ب کوتاه رو ترجیح میدم برای مرد . آدم بتونه تو چشماش راحت نگاه کنه