2777
2789

من ب هردری میزنم بستس

خسته شدم از این که نمیتونم پول دربیارم و همش دستم جلو شوهرم درازه

بعدم که پول میده بابت ریالی باید جواب بدم ک چی خریدم و.....

خداروشکر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید جلوش وایسی یعنی چی توضیح بدی

بگو باید ماهانه بهم پول بدی فقط برا خودم 

بگو شاید خواستم اتیشش بزنم دیگه بهت مربوط نیست 

محکم باش وظیفشه

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

محکم میگم ولی نمیده میگه پرتوقعی

نه کلا بشین باهاش سنگاتو وا بکن 

بگو مثلا برای امسال ماهانه ده تومن باید بریزی حسابم

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

خواهر دلت خوشه ۳ماهی یکی دو تومن بزور می ه اعتقاد داره که من لازم ندارم

خب حالا هر چی 

منظورم اینه قضیه رو مشخص کن و یکبار برای همیشه باهاش قضیه رو ببند .از بزرگتری کسی کمک بگیر

روانشناسی ولی واسه رد گم کنی زدم حقوق تدی بیوگرافی

خب خیلی خوبه که .مدارس غیر انتفاعی

مرکزهای مشاوره میتونی مشغول بشی

من جات باشم یا با دعوا یا با سیاست  مجبورش میکنم بزاره برم سرکار یا مبلغ مشخص ماهانه بریزه حسابم

یا اینکه همت کن بشین منابع استخدامی بخون استخدامی قبول شو 

خب خیلی خوبه که .مدارس غیر انتفاعیمرکزهای مشاوره میتونی مشغول بشیمن جات باشم یا با دعوا یا با سیاست ...

نمیزاره چقد دعوا و قهرو..... فایده نداشت همه راه ها رو امتحان کردم

ولی احتمالا برم از این خونه

خداروشکر 
نمیزاره چقد دعوا و قهرو..... فایده نداشت همه راه ها رو امتحان کردمولی احتمالا برم از این خونه

نه اگه بقیه چیزاش خوبن احساسی تصمیم نگیر 

بلخره هرکس یه قلقی داره