2777
2789
عنوان

با مامانم سر داییم دعوام شد 😐

265 بازدید | 15 پست

بچه ها مامانم زنگ زده میگه مردم هودشونو میکشن داییشون بره خونشون تو خوشت نمیاد داییت بیاد خونت 

بعد من گفتم حالا داییم مگه کیه میگه نه میگن طرف فامیل داره و اینا منم گفتم والا ما تا حالا خیری ازش ندیدیم با من دعوا راه انداخت همین که نفسش میاد میره واسه من بسه و فلانه تو چیکار به داداش من داری مگه باید بهم طلا بده خوب شه تو همه چیو تو مادیات میبینی

بعد این داییم ما می خواستیم کرج خونه بخریم منصرفمون کرد تو یه شهرستان کوچیک موندیم 

یا تازه چند هفته پیش اومدت خونه من برام یه پتوی اشغال خریده 

یه بارم سال پیش خالم دعوت کرد رفتیم پاگشا 100 هزار تونن بهم پاگشا داد باورتون میشه؟  

ما نهایت احترامو به اینا کرده بودیم مانانم به همین خالم به همه بچه هاش پاگشا داده بود اون زمان هم زیاد حساب میشد بعد سال پیش این اورد 100 توننی داد 🙄

مگه دوس داشتن زوریم میشه😂

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو باش تو بمون و علاقه مندیات 

منو بزار با تنهاییام 😅

منم از داییام خیری ندیدم

خاله هامم ظاهرا خوبن 

ولی باطنا حسود و حرف در بیااار 

بخدا ی حرفایی میزنن وقتی میشنوم دلم میخاد خفشون کنم

ولی مامانم امان از مامانم ک یریز سنگشون ب سینه میزنه

چکارش کنیم دیگه

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
میگه تو حق نداری بد داداشمو بگی 🙄خب چیکار کنم بشینم خوبیای تخیلی شو بگم 😐

بگو باشه مامان منکه کاری ب روابط شما ندارم 

شما با داداش خودت رفتو آمد کن منم با داداش خودم😂

بگو باش تو بمون و علاقه مندیات منو بزار با تنهاییام 😅منم از داییام خیری ندیدمخاله هامم ظاهرا خوبن و ...

من گفتم حالا مگه کیه مگیه تو چرا گفتی کیه میخواستی کی باشه مثلا 😐

کلا ادم میشینه صحبت میکنه باهاشون میفهنه چقد لولشون پایینه هز لحاظ قیافه و اینا نه ها طرز رفتار و صحبت کردن 

مثلا بله برون خواهرم خانواده داماد میخواستن شام بدن بعد دایی بزرگم میگفت نه باید پدر عروس بده شما نباید انجان بدین 😐😐😐ددر حالی که خودشون دلشون مبخواست انجام بدن 

من گفتم حالا مگه کیه مگیه تو چرا گفتی کیه میخواستی کی باشه مثلا 😐کلا ادم میشینه صحبت میکنه باهاشون ...

عجب از مامانت ک اینا رو نشناخته 

خب شاید بد باشه ولی قطع رابطه نیازی نیست....دایی بد ندیدی ...دایی های من انقدر مادرم را اذیت کردن بخ ...

من نمیگم قطع رابطه ولی خب اینم شخصیت جالبی نداره 

یادمه یع بار اومد خونمون بعد میگفت چیزم تو دهن فلانی (منظورش خاله هام بودن قشنگ با اسم فوششون میداد 🙄