2777
2789

ماز

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماز سطح بالاست اگه سطحت خوبه شرکت کن وگرنه اعتماد به نفست میره

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
معدلم که ۱۹ و خورده ایه ایشالا که خیره مرسی عزیزم🌸

پایه چندمی؟

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
دهم اول راهم دیگه میخوام ثبت نام کنم

قلمچی‌ ثبت نام کن 

از الان شروع کن بخون و سعی‌کن جلوتر از بودجه باشی

قلمچی‌ ثبت نام کن از الان شروع کن بخون و سعی‌کن جلوتر از بودجه باشی

الان دارم میخونم ۷ صبح کلاس دارم

معدلم اندازه ماز اوکی نیست؟ چون مدرسه اصرار داره به ماز و میگه ثبت نام کنید حتما و اینکه مدرسمون از ۷۰ تا دانش اموز ۶۰ تا قبولی داده پارسالم ماز بودن

معدلتون چند بود؟پس قلم چیو ترجیح میدید؟

معدل منم 19 و خورده ای بود عزیزم🙂

به معدل نیست 

کنکوری خوندن خیلی فرق داره 

من حالا از جفتش میگم ببین کدوم برات بهتره 

قلمچی از من سه سال پیش کلیییی هزینه گرفت و در کنار آزمون کلی کتاب مسخره و پشتیبان و .... بهم قالب کرد 

بعد من به این امید بودم که با برنامه راهبردی قلمچی پیش برم اما اینقدر تند تند پیش میره من همیشه عقب بودم

در نتیجه انگاری هیچ وقت به بودجه بندی نمیرسیدم🤦‍♀️🤦‍♀️

قلم چی یه چیز مسخره طوری سوالاش رو طرح میکرد عجیب غریب میپیچوند و کلا به همین داستان هم معروفه 

تنها پوینت مثبتش این بود کاملا شبیه ساز کنکور بود آزمون ها و شرایطش و من استرسم تقریبا ریخته بود 

من آزمون های ماز رو چاپ میکردم و خودم تو شرایط آزمون میزدم 

ماز هم سخت بود اما بشدت نکته خیز و سوالات با طراحی های فکر شده که بعدا میتونستم از توش خیلی چیزهای مفیدی در بیارم 

حالا شما خودت بازهم تحقیق بکن به تبلیغات بسنده نکن بعد اعتماد کن

الان دارم میخونم ۷ صبح کلاس دارممعدلم اندازه ماز اوکی نیست؟ چون مدرسه اصرار داره به ماز و میگه ثبت ن ...

ببین معدل نهمتو میگی یا دهم

بعد مدرسه به مدرسه فرق داره دیگه نمیشه گفت من خودم همیشه زیست ۱۵ اینا میشدم تو کنکور اردیبهشت ۶۰ زدم تیر ۷۴ خیلی ربط به معدل اینا نداره

ولی قلمچی میگم چون اکثر موسسه ها تحلیل آزمون میزارن واسش وگرنه سوالای ۲تا موسسه تعریفی نداره

خیلی به جزئیات گیر میدن که تو کنکور نمیاد

تو برو سوالای‌ جفتشم نگاه کن ببین با کدوم راحت تری