2777
2789
عنوان

رفتم مدرسه بچه امو عوض کنم

264 بازدید | 18 پست

ازغیرانتفاعی دربیارم بزارم دولتی چون هزینه اش برامون سنگین بود مدیرگفت فکر نکن برابازارگرمی خودمون میگم این لیست رزرویامونه منتظرن جاخالی شه ثبت نامشون کنم ولی پسرت درسش خوبه حیفه ببریش دولتی افت میکنه ۲۵درصد تخفیف دادبهم وگفت بقیه شو قسطی بده ونبرش به هیچکسم نگو تخفیف دادم بهت اونهاهم توقع میکنن 

الان هزینش قابل قبول شدبرام ولی حس خوبی ندارم باهام مثل فقیرا برخورد شد گفتم فکرامومیکنم خبرمیدم شمابودید قبول میکردید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقرا؟  عزیزم الان دیگه فقیر و غنی معنی نداره و روی همه داره فشار میاد.... ما هم شهریمون 25 تومن بود با مادرا جمع شدیم گفتیم زیاده کردنش برامون 18 و نیم... بفرست بره مدرسش بچه رو... خدارو هم شکر کن 

⛔️درخواست دوستی ندید🚫

اگه بچه شما باهوش باشه دولتی ام باهوشه 

والا مگه بچه ای که تو مدارس شلوغ نتونه یاد بگیره یا شرایط ش جوری باشه دولتی نتونه ثبت‌نام کنه

هم دولتی هم غیر دولتی سه چهار تا بچه نخاله دارن تو کلاس

ول کن بابا  بچه تو ثبت نام کن !! 

من دانشجو بودم شهریه خوابگاه ترمی ۱ میلیون بود ( دولتی) 

دوستم باباش تاجر فرش بود پولدار میلیاردر بودن رفتن پیش رییس امور دانشجویی  انقدر التماس کردن گفتن زیر پوشش کمیته امداد هستیم که این ۱ میلیون قسطی پرداخت کنن !!! 

من قبول نمیکنم چون غرورم نمیزاره

ولی بخاطر هزینه اش میتونی قبول کنی خب

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃