2777
2789

چیز زیادی نمیدونم درباره خرید و فروش طلا.فقط پولم میرسه از این طلاهای به شدت ریزه میزه بخرم یعنی ارزون ترینای دیجی کالا منظورمه

کار درستیه؟بعدا سود میکنم؟

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولت چقدره 

همونو از میلی بخر سایت معتبر طلا تازه وقتی وارد میشی البته با کد دعوت بهت ۵میلی هدیه میده یعنی ۴۰ هزار تومن 

هرنفرم دعوت کنی بیشتر بهت میده تازه میتونی اندازه پولت بخری بزاری هرموقع گرون شد بفروشی بهشون

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد💔

نه اگه خواستی بخری برو از طلا فروشی پارسیان بخر مثلا ۱۰۰سوتیالان فوقش ۱۱۰۰...اگه پولت بیشتره ۳۰۰سوت ...

پارسیان بدرد پس انداز نمیخوره 

تازه خیلی تقلبی داره بدم میخرنش 

مقدار توشم کمتر از چیزی که روش نوشته شده 

پولت چقدره همونو از میلی بخر سایت معتبر طلا تازه وقتی وارد میشی البته با کد دعوت بهت ۵میلی هدیه میده ...

کم...شما ۲ ۳ تومن در نظر بگیر

چیزی میفروشن تو این محدوده قیمت؟

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

پارسیان بدرد پس انداز نمیخوره تازه خیلی تقلبی داره بدم میخرنش مقدار توشم کمتر از چیزی که روش نوشته ش ...

از جای معتبر بخره تقلبی نباشه اینجا خیلیا خریدن مشکلی هم نداشتن تو فروش

پولت چقدره همونو از میلی بخر سایت معتبر طلا تازه وقتی وارد میشی البته با کد دعوت بهت ۵میلی هدیه میده ...

منم خیلی طلا می‌گرفتم ولی کارمزد هم فروش هم خرید داره 

و هم موقع جنگ کلا پول رو تا یک ماه بلوکه کرد

کم...شما ۲ ۳ تومن در نظر بگیرچیزی میفروشن تو این محدوده قیمت؟

۳۰۰سوت با سه میلیون میتونی بخری 

هم فیزیکی میتونی دریافتش کنی هم میتونی بزاری بمونه گرونتر شد به خودشون بفروشی

اما اگه از دیجی یا مغازه بخری خییییلی کمتر بهت میدن

از جای معتبر بخره تقلبی نباشه اینجا خیلیا خریدن مشکلی هم نداشتن تو فروش

من از همون جای معتبر خریدم 

رفتم بفروشم یکیشو یه پاساژ بود گفتن فقط یه مغازه میخره اینارو رفتم اونم یه ساعت چک کرد تازه بازش کرد یه ساعت ور رفت

چند سوت کمتر بود وقتی انداخت رو ترازو 

کلا واسه پس انداز خوب نیست 

منم خیلی طلا می‌گرفتم ولی کارمزد هم فروش هم خرید داره و هم موقع جنگ کلا پول رو تا یک ماه بلوکه کرد

میتونه فقط به عنوان هدیه گرفتن نصبش کنه من خودم ندارم که بخرم اما از دعوت از دوستان چند میلی گرفتم فروختم بهشون حدود ۳۰۰هزارتومن