2777
2789

مثلا کسایی که تو ۱۹ ۲۰سالگی ازدواج کردین👀😐

ینی دلتون نخواست دانشگاه برین، از دوران جوونیتون لذت ببرین، یا دوستاتون کافه و مسافرت برین ، شغل خودتونو داشته باشین و خیلی کارای دیگه

تصورشم وحشتناکه از سن کم فکر و خیال خونه داری بکنه ادم

من ۲۵سالمه حس میکنم بازم زوده🫤 بدم میاد از کار خونه و اشپزی و بچه داری، 

حس میکنم هنوز از بیرون رفتن و سفرهای مجردی با دوستام سیر نشدم

لطفا افراد مذهبی نیان تو تاپیک من نظر بدن، حتی تو تاپیکای دیگه هم برای من رپلای نزنن😊مچکرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ته این تاپیکه یا دعوا میشه یا یه عده ۱۵ ۱۶ ساله میان به مجردایی که سنشون از اونا بیشتره توهین میکنن ...

نه کسی چیزی نگفت👀

لطفا افراد مذهبی نیان تو تاپیک من نظر بدن، حتی تو تاپیکای دیگه هم برای من رپلای نزنن😊مچکرم

من ۲۵ بودم ازدواج کردم

بسیار راضی ام از سن ازدواجم

دوران مجردی هنر پولسازی یاد گرفتم

با دوستام تفریح کردم

درس خوندم

و در آخر با یه آدم که صد در صد باب میلم بوده و همه چیز تمام ازدواج کردم

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

خب درسمو خوندم من بعد ازدواجم با دوستامم بیرون میرفتم و اینا قرار نیست با ازدواج همه چیز کنسل بشه مرد درست باشه میشه یه رفیق و همراه که تو همه کارا کمکت میکنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من خودمم خوشم نمیاد واقعا تو این سن درک نمیکنم اونارو

ولی خب یه‌‌سری از دوستام یا اطرافیانمون هم تو این سن ازدواج کردن هم درس خوندن هم تفریح و...براشون مانع نبود اونا

نه کسی چیزی نگفت👀

یه بار یکی به ما گفت شما ترشیده ها نتونستین تور کنین به من ربطی نداره😂درحالیکه اون بنده خدام خانوادش مجبورش کردن یا حداقل محیط اونجوری براش به وجود اوردن وگرته زیر ۱۸ سال اونقدری بالغ نشده برای ازدواج تصمیم بگیره 

18 به بالا اوکیه...18 سالگی گواهی رانندگی هم میدن ..فرد میتونه تخصص وارد شدن به زندگی هم داشته باشه ...ولی خب اکثریت ندارن...

من 23 ازدواج کردم

و کاملا هم بلد بودم چه کنم و تو مجردی کلاس و مشاوره زیاد رفته بودم...

زندگی ها با هم فرق داره...

اما اونایی که نوجوانی ازدواج میکنند ظلم در حق خودشون هست..نوجوانی برای هندل کردن زندگی مشترک نیست برای یادگیری و عبور از یه سری چالش ها و پیشرفته 

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

ازدواج فقط اشپزی و خانه و داری و بچه داری نیست میتونی بری سرکار درستو ادامه بدی

منم نگفتم فقط اشپزی و خانه داریه ولی ۷۰درصدش هست 

و وقتی ازدواج میکنی زندگیت به کل تغییر میکنه و مسلما یه وظایفی مثل کارخونه و نگهداشتن بچه رو دوشته

فرض کن شهرستان هستی مجرد باشی میتونی بری مرکز استان یا پایتخت دانشگاه و کلی بهت خوش بگذره با ادم های مختلف اشنا شی و... ولی اردواج کنی مجبوری شهر خودت پیام نور یا ازاد بخونی همین یه مثال توش کلی تفاوت بود

با ازدواج زود و تو سن کم مخالفم.

ولی ازدواج فقط اینایی که می‌گیرد نیست، اصلش انتخاب درست و به آرامش رسیدنه.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟ 

حالا سن پایین تر ها هم ازدواج میکنن دیدم که میگم‌۱۶،۱۷ ساله

یا خدا😐