2777
2789

نتایج امروز میاد

منم خواستم دو کلوم باهاتون حرف بزنم! اگه خراب کردین که مثل یه مرد مسئولیتشو بر عهده بگیرین، الان تو این بازه مد شده که مشاورا برا دوتا ویو تقصیرو گردن عالم و ادم میندازن ولی شما کم کاریتونو قبول کنین

اگه خوب دادین که حواستون به انتخاب رشته تون باشه, به جز اون رشته‌ها و دانشگاه های پرطرفداری که همه مون میشناسیم بقیه رشته‌هارو راحت میشه بدون کنکور رفت پس لطفا اخرین گزینه بهشون فکر کنین

دیدم یکی نوشته پرستاری از پزشکی تعهدی بهترع😐 تو بیا دو دیقه تو محیط درمانی کار کن بعد این نظرات رو بده! منی که صبح تا شب از بدیای پزشکی میگم دیگه هیچ وقت این حرفو نمیزنم چون حق ندارم به بچه‌ها جهت بدم فقط وظیفه ام اینه که شرایط رو بگم! یا مثلا طرف گفته اپتومتریست از داروسازی بهتره چرا؟ چون داروخونه‌ها دارن ورشکست میشن و اون طرف خبر نداره دلیل ورشکستگی شون اینه که بیمه پولشونو نمیده یا حتی یکی رشته حسابداری رو با دندانپزشکی مقایسه کرده

اینجا ایرانه برادر من, تو حسابداری رو با یه دوره ۶ ماهه هم میتونی یاد بگیری و کار کنی اگه هلند بود میگفتم ژنتیک از پزشکی هم بهتره ولی خب اینجا کریپتو نیست که یه کوین ارزون بخری بعد دو سال دیگه بترکع!

خلاصه اینکه عاقل باشید

با دو نفر کع تو این کارن صحبت کنین

پرستاری میخوای؟ برو اورژانس صحبت کن!

داروسازی میخوای برو داروخونه صحبت کن

ما با تک تکشون مصاحبه گذاشتیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.