2777
2789
عنوان

علاقه نداشتن به نامزد

69 بازدید | 3 پست

سلام من تازه عضو شدم لطفا بدونقضاوت کمکم کنید من ۲۲ سالمه ۶ ماهه نامزدم عقد کردم هیچ مشکلی نداره نامزدم ولی من دوسش ندارم هم کاری هست هم خانواده دوست نه اهل رفیق بازی نه اهل دود و دم خانوادش هم خوب هستن خیلی منو دوست دارن همشون من نمیدونم اگ جدا بشم مورد بهتری برام هست یا نه از طرفی شرایط خونه پدرمم اوکی نیست ک بیشتر بمونم یا طلاق بگیرم 

قبل از نامزدم تو یه رابطه ۴ ساله بودم داستانش طولانیه ولی اذیت شدم باهاش و دیگه منتظرش نموندم چون هیچ حرکتی بجز حرف اینکه میاد خاستگاریم رو ازش ندیدم حالا نمیدونم چیکار کنم از طرفی اگ طلاق بگیرم هم عذاب وجدان میگیرم هم واقعا نمیدونم مورد بهتری هست برام یا نه از طرفی میگم شاید باید بیشار برای ادم قبلی ک دوسش داشتم صبر میکردم بازم میگم لطفا بدون قضاوت کمک کنید ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.