2777
2789
عنوان

خانما باردارم ولی خیلی غمگین

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 50 پست
طفل معصوم كناهش جيه باباش عوضي مادرش هم نخوادش؟؟

اون طفل معصوم کلا گناهی نداره ولی ایشون گفتن بچه تو هم هست شوهرش گفته میذارم بهزیستی. میخوام بدونم چنین چیزی امکان داره اصلا که بچه مادر و پدر داشته باشه ولی بهزیستی ثبولش کنه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماس نه زنك بزن تند باهاشون صحبت كن يا بهتره مادرت زنك بزنه

مادرم زنگ زد زنه باهاش دعوا پسرش پرش کرده بود اصلا اجازه نداد مادرم حرف بزنه اخر سرم رو مامانم قطع کرد

ببخشيدا واقعا عوضيه الان وقت دعواست؟

از خداشون بود زندگیمون بهم بخوره اینقدر حسادت میکردن پسرشوت باهام خوبه خدامیدونه جیکار کردن ک با هم الکی بد شدیم

آخ ی ادم سلیطه میخوان بره دهن مادرش و شوهره رو پاره کنن این عتیقه هارو از کجا پیدا میکنید کوتاه نیا ...

کسیو ندارم سلیطه فقط مادرم هست ک اونم میگه قانونی با مامور میرم بریم مهریتو بذاریم اجرا بهش گفتم با بابا برید در خونشون باهاشون دعوا کنید سر پسر کثیفشون

آخ ی ادم سلیطه میخوان بره دهن مادرش و شوهره رو پاره کنن این عتیقه هارو از کجا پیدا میکنید کوتاه نیا ...

ولی بقیه میگفتن خانوادهارو دخالت ندید بزرگ نشه خودتون حلش کنید. ولی خب بلاکم کرده گذاشته رفته

ولی بقیه میگفتن خانوادهارو دخالت ندید بزرگ نشه خودتون حلش کنید. ولی خب بلاکم کرده گذاشته رفته

چجور اون خانوادشو دخالت داده و ززنیکه حتی نگفته پس زن حاملتو چرا ول کردی اومدی اینجا از حرف مردم نترس با ادم بی آبرو باید برخورد کرد تا مظلوم واقع نشی بچه اونم هست وظیفشه کنارت باشه نه ننه اشغال بی ذاتش ببین نفرین کن که بد میسوزن الهی درد بی درمون بگیرن پی درداشون صبح تاشب آواره باشن وقت نکنن آتیش بندازن تو زندگیت

چجور اون خانوادشو دخالت داده و ززنیکه حتی نگفته پس زن حاملتو چرا ول کردی اومدی اینجا از حرف مردم نتر ...

نفرینشون کردم ان شاالله خدا جواب همشونو بده خودشونم دختر دارن سر همشون میاد فقط نمیدونم چطور شوهرم اینقدر یهو سرد شد این برام عجیبه مادرشم جادوگره