2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به درک که حساسن. حالا خانواده هاشون چه گلی به سر ما زدن که واسه خوش آمد آقا از اعصاب و روان خودمون ب ...

وقتی نمیتونه جدا شه طرف

عقل حکم می‌کنه بخاطر خودش با یه سگ هار درگیر نشه

همانا نور از  ترک ها می آید.

وقتی نمیتونه جدا شه طرفعقل حکم می‌کنه بخاطر خودش با یه سگ هار درگیر نشه

دیگه کار از کار گذشته زنگ زد به خانوادش کلی بدیمو گفت دیگه دلم ازش گرفته فقط از خدا می‌خوام قوی باشم نرم سمتش اینبار هرچقدر قهر موند بزار بمونه 

خدایا شکرت❣
بعد ازدواج اینجوری شد قبلش طاقت قهرمو نداشت

خب اون بچه رو قبل ازدواج نیاوردی که بعد ازدواج دیدی و باردار شدی الانم به خاطر اون بچه مجبوری تحمل کنی

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

فقط جوری رفتار کن ک بعدها شرمنده دلت نشی من خر قبلن ها خیلی محبت و احترام کردم در صورتی ک مثل شما توی بارداریم کتک خوردم بازم گفتم شوهرمه الان ک ۲۱ ساله میگذره ب جایی رسوندم ک یک جسم متحرک مونده

خب اون بچه رو قبل ازدواج نیاوردی که بعد ازدواج دیدی و باردار شدی الانم به خاطر اون بچه مجبوری تحمل ک ...

خب دید من میرم منت کشی اون عادتش ترک داد دیگه می‌خوام مثل خودش بشم به خودش بیاد 

خدایا شکرت❣
دیگه کار از کار گذشته زنگ زد به خانوادش کلی بدیمو گفت دیگه دلم ازش گرفته فقط از خدا می‌خوام قوی باشم ...

اونقدر که فکر می‌کنی سخت نیست عزیزم

فکر می‌کنی چند روز پیشش نری دنیا به آخر میاد؟

نه عزیزتر و محترم تر هم میشی 

و اینکه هیچوقت دیر نیست

همانا نور از  ترک ها می آید.