2777
2789
عنوان

ذهنم دیگه نمیکشه شما بگید چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 22 پست
هیچی بشور هرچه دست کشیده آب بکش سعی کن چیز نجس شد زود بشوری

بخدا دارم دیوونه میشم از نجس و پاکی کاش همچنین چیزی وجود نداشت حالا چندسال رعایت نمیکردم اینقدر دقیق هیچ اتفاق نیفتاد امسال که ذارم رعایت میکنم از پا در اومدم 

ببخشید من مطمئن نیستم اون بالشت ۱۰۰درصد نجسه

حو شک تو اسلام جایز نیست تا مطمن نباشه خیلی بد وسواس نشو بشور رویی رو بالشت بزار تو آفتاب خیلی شک افتادم به جونت هرچی هست آب بکش زیادی روی نکن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا دارم دیوونه میشم از نجس و پاکی کاش همچنین چیزی وجود نداشت حالا چندسال رعایت نمیکردم اینقدر دقیق ...

این وسواس شما گرفتیم سعی کن هرچی رو کثیف میشه زود بشور اینجوری هم فکرو خیال نیاد سراغت مریض میشی بخدا هیچکس به دردت نمیخوره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

این وسواس شما گرفتیم سعی کن هرچی رو کثیف میشه زود بشور اینجوری هم فکرو خیال نیاد سراغت مریض میشی بخد ...

نمیدونم والا از بس همه چیزم انداختم تو این سایت که درد و دل کنم بدتر روانی شدن‌الان بع مرحله ایی رسیدم کسی نمیاد خونه‌مون،همسرم‌حق نداره ی لیوان آب برداره بخوره روانشناس و روانپزشک هک رفتم ولی بی تاثیر بود

نمیدونم والا از بس همه چیزم انداختم تو این سایت که درد و دل کنم بدتر روانی شدن‌الان بع مرحله ایی رسی ...

شما از امروز آیه من شر وسواس الخناس زیاد بگو کم کم تاثیرش رو ببین از صدتا دکتر دارو بهتره

میگم‌ واسه امروز که این اتفاق افتاده چکار کنم

بسور دیگه رو بالشتی گفتم خودش بنداز آفتاب بخوره شماهم واسه گفتم این آیه رو زیاد تکرار کن که دیگه کمتر فکرو خیال بیاد سراغت

بسور دیگه رو بالشتی گفتم خودش بنداز آفتاب بخوره شماهم واسه گفتم این آیه رو زیاد تکرار کن که دیگه کمت ...

میگم من مشکلم اون رو بالشتی نیست مشکلم اینکه مثلا همسرم دستش خیس بوده زده به اون بالشت بعد دست به جاهایی دیگه ام زده