2777
2789

منکه دخترم۷سالشهدهنوز شروع نکردم و درستشم نمیدونم چیه

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔

ولی میخوام برای تشویقش یه جشن تکلیف باشکوه براش بگیرم

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خشک مذهبی نیستم چادری هم نیستم ولی حجاب خیلی برام مهمه  از وقتی کوچولو بود دامن کوتاه بدون جوراب شلواری یا شلوارک خیلی کوتاه بیرون نپوشوندم الان ۴ سالشه لباس ژیمناستیک رو بدون شلوار براش پوشوندم گریه میکرد میگفت شلوار رو بپوشون ابروم میره.   خدا کنه بزرگ شه هم خوب بمونه 

من دختر ندارم ولی از همین اولا باهاش کار کن چون تو نوجونی خیلی سخت حرفتو قبول میکنه براش جایزه بذار بهش اعتماد بنفس بده مثلا بذار همیشه چادرومقنعه وروسری رو خودش انتخاب کنه اگه اتفاق خوبی می افته تو خونه بگو همش از لطف حجاب و ادب توعه نذار اجبارباشه که ازش فراری شه داستان وکتاب وتحقیق درست رو بهش نشون بده که معلوماتشم بالابره ک نشه تقلیدکوکورانه

دختر خیلی شبیه مادرش میشه هرجور خودت رفتار کنی اونم یاد میگیره درضمن تشویق درسته اسمش تشویقه ولی اون ...

تا حدی قبول دار ولی خیلی خیلی خیلی زیاد دیدم تو خیابون مادر چادری کنار دخترش که حتی یه سال یا روسری هم رو سرش نیست

تاثیر مدرسه و دوستاش تو دوران بلوغ خیلی زیاده هر چند که گذری هست و یه مدت کوتاهه اما ممکنه همون رفتار ها و اعتقادا دائمی بشه برای چندین سال 

تا حدی قبول دار ولی خیلی خیلی خیلی زیاد دیدم تو خیابون مادر چادری کنار دخترش که حتی یه سال یا روسری ...

نه عزیزم ربطی به تاثیر نداره.انتخاب شخصیه. 

من هم مادرم محجبس .البته چادری نه . ولی من کلا بدون حجاب هستم. از اول اجبار نکردم و ازادم گذاشتن برای انتخاب.البته بگم . هیچ وقت بد لباس نپوشیدم

تاثیر گذاری که از دورام بارداری حتی قبلش روی ناخودآگاه کودک هست 

بچه گذاره های تصویری رو از نوزادی میبینه، و به نظرم مهمتر از صرف مبحث چادر بحث نهادینه شدن حیا توی بچه هست 

اینکه بچه حیا رو تو نوع پوشش مادر و حتی پدر، تو نوع ارتباطاتشون با نامحرم ،نوع حرف زدنشون با نامحرم، نگاهشون به نامحرم ببینه خیلی تو مبحث حیا و در مرحله بعد حجاب اثر داره 

و اینکه جدا از اونها از من مادر محجبه نسبت به خودش و دیگران اخلاق خوش ببینه

در مورد پوشش هم یواش یواش تر سن ۵ سالگی باید لباس بچه کم کم پوشیده تر باشه و آستینش بلند بشه و پاچه شلوار بلند باشه و یه روسری هم از ۶ سالگی بیاد روی سرش البته بدون ایجاد حساسیت 

دیگه از ۸ سالگی هم پوشش کامل بشه که یهو از ۹ سالگی نخواد سخت بشه براش و عادت کرده باشن

نه عزیزم ربطی به تاثیر نداره.انتخاب شخصیه. من هم مادرم محجبس .البته چادری نه . ولی من کلا بدون حجاب ...

من منظورم نوجوان های تو سن بلوغ ۱۳ ۱۴ ساله اش که جو میگیره یهو کلا پوششون تو اون سن عوض میشه الگو هاشون معلوم‌ نیست کی هستن 

بعد از بلوغ آدم به یه ثباتی میرسه و اون انتخاب شخصیه.