2777
2789
عنوان

یه نصیحت هیچ وقت هیچ وقت کسی رو سرزنش نکنید بد تقاص پس میدین مثل من

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 48 پست
خدا از دهنت بشنوه فعلا که واقعا حالم بده خدا منو ببخشه هنوز هم تو هفته ۱۰به سقطش فکر مبکنم

نکنیا 

وجود خودتو سیاه نکنی باقتل یه بچه بیگناه ک جگرگوشه خودته

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی طب سنتی و طب اسلامی رفتمخیلی کارا کردمهزینه کردم عضو خیلی کانالا شدم ولی..

کینه کسی تو دلت نیست

خودت یا شوهرت؟

خیلی تاثیر داره

دلتون پاک باشه دعا زودتر مستجاب میشه

مشکلتون باز میشه

منم سومی رو باردارم ب طرز عجیبی فقط یکبار از دستمون در رفت ک نزدیک پریودیم بود اصلا فکرشم نمیکردم با ...

خوش به حالت که تونستی به ابن راحتی بپذیریش الان چند هفته ای من کلا افسردگی گرفتم بعضی وقتا کفر هم میگم بعدش توبه هم مبکنم میگم خدا منو میبخشه چون دست خودم نیست 

مشکل از جلوگیری خودتون بودهحالا ام برو سقطش کن تو این بی آبی و بی برقی و گرونی و اقتصاد داغون واقعا ...

خودم هم اسمشو گذاشتم سهل انگاری ولی از سقط میترسم اون موقع که فهمیدم ۶هفته بودم رفتم برا سقط گفتن نبض داره حتی دارو هم گیرم اومد نتونستم سقطش کنم الان رفتم ده هفته فکر کنم بزرگه دیگه خیلی گناهه بندازمش هرچند میدونم دنیا هم بیاد چون خودم خیلی بی تابی کردم استرس داشتم شاید یه بچه عصبی باشه

لطفا این توصیه رو به هیچ مادری نکنید

برای من که فرقی نمیکنه ده تا دیگه ام بزائه ولی بار تموم مشکلات و سختی ها بچه از روز اول تا آخر با خودشه نه پدر بچه نه عمه نه خاله نه دوست و همسایه هیچکس بخاطر بچه این به خودش سختی نمیده و خودش رو درگیر نمیکنه تو این دوره زمونه تموم مسئولیت بچه با خودشه .حالا بعدا متوجه حرف من میشه

برای من که فرقی نمیکنه ده تا دیگه ام بزائه ولی بار تموم مشکلات و سختی ها بچه از روز اول تا آخر با خو ...

شما خودت بچه داری یا نه؟

اگه داری که بعید این طرز فکر چون بچه که به دنیا میاد اینقد شیرینه که همه سختی ها فراموش میشه

اگه نداری یه کم قابل درکه

کینه کسی تو دلت نیستخودت یا شوهرت؟خیلی تاثیر دارهدلتون پاک باشه دعا زودتر مستجاب میشهمشکلتون باز میش ...

کینه خونواده شوهرم هست.

آخه ی چیزایی میگی دوست گلم .

مبنای علمی نداره 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

ابزن تباشیر و اذخر انجام بده ماهی 4بار

اذخر انجام دادم .چندین ماه

تقریبا همه کار کردم و نشده

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه