من دوتا دختر دارم همیشه میگفتم دیگه بچه سوم نمیخوام هروقت میشنیدم یکی بچه سوم یا چهارم بارداره خیلی سرزنشش میکردم میگفتم. میخواد چکار کلامخالف بچه سوم بودم حتی مخالف بچه دوم هم بودم که بچه دوم به خاطر دختر اولم خواستم بعد ۹سال همین سری اخر یه خانم بچه سومش دنیا اومده بود من به خواهر شوهرش گفتم وای برا چی بچه میخواد خودش میخواد یا ناخواسته که خواهر شوهرش گفت خودش میخواد تازه میگه چهارمی رو هم میخوام خدا شاهده من چهارشنبه این هفته این حرفو زدم چهارشنبه هفته بعد تستم مثبت شد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم سومی رو باردارم ب طرز عجیبی فقط یکبار از دستمون در رفت ک نزدیک پریودیم بود اصلا فکرشم نمیکردم با ...
خوش به حالت که تونستی به ابن راحتی بپذیریش الان چند هفته ای من کلا افسردگی گرفتم بعضی وقتا کفر هم میگم بعدش توبه هم مبکنم میگم خدا منو میبخشه چون دست خودم نیست
منم همینم به بقیه گفتم خراب و ج ن د ه خودمم دوست پسر گرفتم پشتم این حرفارو زدن 😂 دیگه کسیو قضاوت نمیکنم یعنی واقعا سعی میکنم پشت هیچ دختری دیگه حرف نزنم
مشکل از جلوگیری خودتون بودهحالا ام برو سقطش کن تو این بی آبی و بی برقی و گرونی و اقتصاد داغون واقعا ...
خودم هم اسمشو گذاشتم سهل انگاری ولی از سقط میترسم اون موقع که فهمیدم ۶هفته بودم رفتم برا سقط گفتن نبض داره حتی دارو هم گیرم اومد نتونستم سقطش کنم الان رفتم ده هفته فکر کنم بزرگه دیگه خیلی گناهه بندازمش هرچند میدونم دنیا هم بیاد چون خودم خیلی بی تابی کردم استرس داشتم شاید یه بچه عصبی باشه
برای من که فرقی نمیکنه ده تا دیگه ام بزائه ولی بار تموم مشکلات و سختی ها بچه از روز اول تا آخر با خودشه نه پدر بچه نه عمه نه خاله نه دوست و همسایه هیچکس بخاطر بچه این به خودش سختی نمیده و خودش رو درگیر نمیکنه تو این دوره زمونه تموم مسئولیت بچه با خودشه .حالا بعدا متوجه حرف من میشه
کینه کسی تو دلت نیستخودت یا شوهرت؟خیلی تاثیر دارهدلتون پاک باشه دعا زودتر مستجاب میشهمشکلتون باز میش ...
کینه خونواده شوهرم هست.
آخه ی چیزایی میگی دوست گلم .
مبنای علمی نداره
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه