2777
2789
عنوان

کیا خیلی دیر حامله شدن؟؟؟😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 17997 بازدید | 32 پست
تقصیر این سوالای مزخرف فک فامیله انقدر به ماگفتن این حرفارو کی بچه دار میشی دیگه دیر شود به شوهرم می ...

من شوهرم الکی دلداریم میده ولی میبینم تا پری میشم روحیه اش خراب میشه

دعا کنین مامان بشم.توروخدا یه صلوات برام بفرست مامان بشم😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاری من ۴ ساله همشم میگه وای هم سنای من تازه بفکر ازذواجن من خودنو بدبخت بچه کنم؟ 29 سالشه

سلام .منم قصد بارداری ندارم و همین حدود سنمه. یکی از دوستان گفتن زیر نظر متخصص زنان بمونم همیشه تا خیالم راحت باشه. درسته خیلی از دخترا تو این سن ازدواج کردند ولی خیلیا ام شرایط فرزنداوری ندارند. 

برای استاتر دعا می کنم.عزیزم ایشالا بزودی دامنت سبز بشه. 

من دیگه کسی ازم میپرسه بچه داری مثلا پدرشوهرم...میگم بچه هارو گذاشتم پیش مامانم خودم اومدم خخخخخخ

خداروشکر که حامله ای.الهی سالم بغل بگیریش

خداروشکر که حامله ای.الهی سالم بغل بگیریش

مرسی من تا شکمم بالا نیاد خودمم باورم نمیشه...امسال کسی بهم چیزی نگفت...فک کنم دیگه قطع امید کردن...زن عموی شوهرم پیره و فلج پاهاش...در گوش شوهرم گفته زنتو ول نکنیا بخاطر بچه برو از پرورشگاه دختر بیار بزرگ کن با کلی نصیحت دیگه...دلم براش سوخت...الان دخترش بیشتر نگهش میداره

نگران نباش...ایشاا...زودی یه نی نی تپل مپل میاد تو دلت...فقط نذر کن و زیارت برو من که خیلی اعتقاد دا ...

خیلی نذر کردم از ته دل!!!!😢😔😔

نگران نباش...ایشاا...زودی یه نی نی تپل مپل میاد تو دلت...فقط نذر کن و زیارت برو من که خیلی اعتقاد دا ...

مبارکه خیلییییی

شما چه نذرایی کردین؟

مشکل حامله نشونتون تو این چهار سال چی بود؟

مبارکه خیلییییی شما چه نذرایی کردین؟ مشکل حامله نشونتون تو این چهار سال چی بود؟

من بیشترین مشکل ام پلی کیستیک بود ولی کلا همیشه با عفونت هم درگیرم...والا نذر هرچی در توانت باشه حتما نباید مالی باشه بیشتر صلوات یا خوندن یه تعداد سوره...چندبار بهزیستی شهرمون هم رفتم...الان هم واسه سلامت بودنش یه چیز در توانم نذر کردم...زیارت هم زیاد رفتم آخری رفتم مشهد...نماز صبح هم سعی میکردم بخونم...دیگه امیدم فقط خدا بود چون بعد عید قرار بود برم ivfکه یکدفعه باردار شدم...