2777
2789

دیشب بابام و داداشم ک ۸ سالشه دعوای بدی کردن

ینی داداشم کاربدی کرد مامانم داشت دعواش میکرد منم خبر مرگم بیرون بودم

نمیدونم چیشد دقیق

بابام خیلی خودشو زد جوری ک سرش یکم زخم شد

حالم از زندگیمون بهم مبخوره

همش نداری همش بیپولی همش بدبختی

هیچوقت ما رنگ خوشیو ندیدیم

همش رابطمون با بابام سرد و رسمیه

ماامان احمقم یبار ی عزیزم ب بابام نگفت

همش یا طلبکار بود یا نق میزد

برا من مادری نکرد

تو دعوا زودی شروع میکنه خودشو زدن

منم گفتم اینقد بزن تا بمیری

من امروز امتحان دارم دیشبو زهرمار کردن برام

امیدوارم همشون بمیرن تو ی تصادفی

هیچ خیری از خانوادم ندیدم

تا قطعی نشده صداشو درنیارین.

عزیزم آروم باش

بعضی وقتها صبر همه تموم میشه.انشالله امشب یه شام گرم با دل خوش دور هم میخورید😘

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چی بگم

هم مالی هم عاطفی هم خانوادگی وهم رفاقتی و هم فامیلی هم معنوی هم روحی هم روانی هم سلامتی تحت فشار بودم همیشه

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

کلمه همچی درسته میشه 

زمان بده خیلی تکراریه و دروغی بیش نیست

خیلی چیزا با زمانم درست نمیشن گاهی موقعیت ها 

مثل موقعیت شما اینطوریه که هر فرد یه منطقی داره 

یه فکری داره و اینطوری میشه گفت افرادی که زیر یه سقفن اما خونواده بودنو و پشت هم بودن و مهر و محبت رو فراموش کردن به هر دلیلی که میتونه باشه مثل سختی و نداری و فشار زندگی که واقعن این بلا رو سر اکثر خانواده ها آورده میدونی من تو موقعیت خونه شما نیستم که بخام درک دقیقی از احوالت داشته باشم میدونم حالت خوش نیست چون هیچوقت هیچ آدمی تو حال خوش دعای مر.گ خانوادشو نمیکنه حق داری خسته ای دیگه بریدی همش میگی دیگه کی میخاد درست شه کی آرامشه یه سر به خونه ما هم میاد باید بگم آروم باش چ تمام حرفای دلتو بهشون بزن تو دلت چیزی نزار تمام دق دلی هاتو بریز بیرون اگه خوب شدن بمون م زندگی نشدن تو گناهکار نیستی تو نباید تاوان اونارو بدی تلاش کن خونتو جدا کن مستقل شو نگران نباش تو میتونی از پسش بر بیای💛