2777
2789

واقعا چیکار می‌کنن ک مرده کل خونه ب اسم زن می‌کنن 

یه تاپیکی دیدم خیلی برام سوال شد😂

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

مث اینکه هیچ زن با سیاستی تو سایت نیس 😄

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید برات مهم باشه. و خالصانه جلو بیای.یعنی همسر این خس رو نکنه که چشم و دل زن دنبال اموال هست.

عهههه بد شد که😃

مامانم همیشه میگه والا برام مهم نیست بابامم میبره به نامش میرنه😐😂😂😂

بابام یه خونه و ماشین و باغ داره 

مامانم خونه و مغازه و ماشین و زمین.که البته زمین و مغازه ارث بهش رسیده

همسره خودش با اصرار به نام زنه میزنه بعد خانمه اصلا براش مهم نیست

ینی اون زنا سیاست خاصی بکار نمی‌برن؟ خب نمیشه کم توقع بود که

مث اینکه هیچ زن با سیاستی تو سایت نیس 😄

یکی میگفت باهاش صمیمی شدم اول رابطشون رو خوب کرده بود یعنی بعدم میگفت از اینده میترسم دخترداییم شوهرش مرد جایی نداشت 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

مامانم همیشه میگه والا برام مهم نیست بابامم میبره به نامش میرنه😐😂😂😂بابام یه خونه و ماشین و باغ د ...

خب مامانت کلن زن کم توقعی بوده؟؟؟ تو زندگی منظورمه مثلا بخواد به خودش برسه هزینه کنه 

خب مامانت کلن زن کم توقعی بوده؟؟؟ تو زندگی منظورمه مثلا بخواد به خودش برسه هزینه کنه

نه کم توقع نیست هزینه میکنه.خریدش نباید دیر بشه پولش نباید دیر بشه 

اما میکه برام مال و اموال و به نام من و اون نداره 

یکی میگفت باهاش صمیمی شدم اول رابطشون رو خوب کرده بود یعنی بعدم میگفت از اینده میترسم دخترداییم شوهر ...

اهااا خوبه بد تیس 😃😃 حالا انگار یه شوهر پولدار دارم نقشه کشیدم برای اموالش😂