2777
2789
البته بمیرمممممممخدا رحمتشون کنه😓جدن ناراحت شدم🥲🥲

خدا نکنه گلم برام دعا کن دیشب تا حالا نخوابیدم صبح زودم کار اداری دارم باید برم سرکار ولی دارم جون میکنم یکساعت نتونستم بخابم 

چی بگم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیسی اگه منظورت همون پسر قد بلندست که اهل کتاب و فلسفست و همه تاپیکهات راجب اونه که والا شما بیشتر ا ...

اره🥸😂😂😂😂

دقیقا همینه😂😂😂

ببین الان یکی ازم بپرسه از کسی خوشت میاد انکارش میکنم😂

یکم سخته قبول کردنش میدونی😭دامنم از کف برفت😂

تا اون نگه من چیزی نمیگممم 🫠ولیییی خودشم میدونه ازم پرسیده بود از یکی خوشت بیاد نمیگی بهش اینا گفتم نه گفت حتی جنبه داشته باشه گفتم نمیگم میخوام ببینم که اعتراف میکنه🤣 

البته الان زوده میخوام بیشتر بشناسمششش خودشم داره همینکارو میکنه درواقع

من ۲۲ اون ۲۰

اره🥸😂😂😂😂دقیقا همینه😂😂😂ببین الان یکی ازم بپرسه از کسی خوشت میاد انکارش میکنم😂یکم سخته قبول ک ...

ازت کوچولوتره ولی بزرگ ترههه 😂

فکر میکردم خیلی نینی باشی 15 16 ساله ای چیزی😂😂

ایشالا زودتر اعتراف کنه به پای هم پیر بشید 😭😂❤️

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

ازت کوچولوتره ولی بزرگ ترههه 😂فکر میکردم خیلی نینی باشی 15 16 ساله ای چیزی😂😂ایشالا زودتر اعتراف ک ...

اره ۲۵سانت بلند تره

چراااا😭😂؟ خیلی اخلاقم ضایعس؟

مرسی توام به بهترینا برسی🩷

اره ۲۵سانت بلند ترهچراااا😭😂؟ خیلی اخلاقم ضایعس؟مرسی توام به بهترینا برسی🩷

نهههه 😭😂 خیلی ذوق ذوقی میشی واسش و پیگیری و معلومه دوسش داری از اون جهت، اکثرا عشق های نوجوونی این شور و شوقو داره 😂❤️

فداتشم ✨

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)