2777
2789
عنوان

نامزد سگ باز

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 23 پست
چطوری میگید مثل بچه ی آدمه؟اصلا چطوری این مقایسه رو میکینن؟

کسی که پت داره مثل بچه ش مبمونه 

اون بد رفتاری با بقیه رو تایید نمیکنم 

ولی این حس مشترکه بین اکثر ادم هایی که پت دارن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این فقط به سگ این احساسو داره!در رابطه با ادما هیچ هیچ حس مسئولیتی ندارهههه

چون ادما رو از بچگی نیاورده بزرگ کنه و اون ادما هم اندازه سگ بهش عشق و وفاداری نشون ندادن😁 ولی خب اختلال وابستگی داره و شاید فقدان چیز دیگه ای رو اینجوری داره نشون میده !به نظرم اینده ای ندارین اگه رسمی نیستین به هم بزن 

جز اون گریه و حرف مامانش بقیه ش ایرادی نداره اتفاقا نشونه ادم مهربون و مسئولیت پذیره!تاپیکای اینجا ر ...

سلام 

بنظرم خوب نیست که انسان و با سگ مقایسه کنین

این آقا هم مسئولیت پذیر نیست وگرنه کدوم آدم عاقل و بالغی سگشو به مادرش ترجیح میده؟ 

مادری که ۹ ماه مسئولیت نگهداری از این پسر رو داسته و خون دلش بهش داده تا پرورش پیدا کنه

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬

سلام بنظرم خوب نیست که انسان و با سگ مقایسه کنیناین آقا هم مسئولیت پذیر نیست وگرنه کدوم آدم عاقل و ب ...

سلام به روی ماهت عزیزم 

منم دقیقا نمین قسمت حرفش به مادرش رو گفتم درست نیست و اگه اون نبود نشونه مسئولیت پذیریه.

نمیگم سگ داشتن بده و حیوون خونگی واقعا عین بچه ادمه

اما نامزد تو دیگه خیییییلی داره از اونور بوم میفته

با این سگ داشتنش باعث ازار بقیه میشه 

نمیشه یه سگ به سرپرستی بگیری بعد بیای ادمای دورتو فحش بدی ناراحت کنی مایه عذاب باشی

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است