2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن واقعا پس دیگه دوست معمولی میشن دیگه رابطه جدی ب نظرم نیست

من خودم موافق روشن فکری های امروزی نیستم اما در حد ی بغل بوسه گونه یا رابطه طولانی تر بوسیدن  اینا هست ب نظرم 

هولا هم ک همون دیت اول دنبال تاچ کردن اینا هستند و تکلیفشون معلومه چی میخوان

والا زمان ما اگر دست میگرفتن عجیب بود🤣

من اونجوری دوست دارم ولی هرچی میبینم حتی پارتنر های دوستام همشون خواسته جنسی دارن چ برسه دست در نتیجه فکر میکنم بهتره وارد رابطه نشم

والا در حد دست هم گرفتن و بغل نرماله 

ولی من پسری رو ندیدم توی اطرافیانم که توی رابطه دوستی خواستار رابطه جنسی نباشه اینا که سهله! 

واسه همین حال نمیکنم فعلا تا وقتی قصد ازدواج ندارم با هیچ پسری وارد رابطه بشم 

پسرا دوست میشن اکثرا واسه همین چیزا دیگه، وگرنه منتظر عجیجم و عشقم شنیدن دخترا نیستن. 

مگه اینکه پسره واقعاااا دوست داشته باشه و قصدش جدی باشه که کمن

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

ن واقعا پس دیگه دوست معمولی میشن دیگه رابطه جدی ب نظرم نیستمن خودم موافق روشن فکری های امروزی نیستم ...

من واقعا خوشم نمیاد حتی از دست گرفتن از ازدواج سنتی هم متنفرم واقعا یعنی همچین آدمی نیست 

دست گرفتن خدایی دیگه چیزی نیست که مگه ادم به همکاراش دست نمیده

نه والا ما که تا حالا ب کسی دست ندادیم😂

دوست داشتنت گناه باشد یا که اشتباه،گناه میکنم تورا حتی به اشتباه...♥️A♥️

من اونجوری دوست دارم ولی هرچی میبینم حتی پارتنر های دوستام همشون خواسته جنسی دارن چ برسه دست در نتیج ...

دقیقا یکی از دلایل منم همینه 

من با نامزدمم دوران عقد همچین کاری نمیکنم. نه بخاطر عقایدم بلکه بخاطر خودم و شعوری که قد میده 

واسه چی بدنمو در اختیار پسری بزارم که معلوم نیست ته رابطمون قراره چی بشه و چقدر احساسش واقعیه؟

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

والا در حد دست هم گرفتن و بغل نرماله ولی من پسری رو ندیدم توی اطرافیانم که توی رابطه دوستی خواستار ر ...

خب پس یکی مثل من چیکار کنه😕 حتی دست گرفتن دوست ندارم از نظر عاطفی و احساسی به شدت ادمیم که صدم میذارم ولی دوست ندارم تا به کسی محرم نیستم دستش هم بگیرم مذهبی نیستم زیاد ولی رو این موضوع حساسم