2777
2789
بگی میگن پز میدی

پز چی ؟

بخدا ذهنم مسموم شده، امسال استثاً تابستونم تو فضای مجازی بود انقدررر که مسائل و مشکلات خیانت و تجاوز و بهم خوردن رابطه های عاشقانه و رفقای بدذات و مردای تاکسیک و هزار تا مشکل دیدم حالم از هرچی جنس مذکره بیشتر بهم میخوره از زندگی و رفقامم ناامید شدم! 😐

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

من؟

نه بمن میگفتن پز میدی تو تاپیکم😁

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجا بعضیا دوست دارند فقط تحسین بشن ، نظر مخالف دوست ندارند ، واقع گرا نیستند، بر عکس فضاهای دیگه هم فقط خوشی به اشتراک گذاشته نمیشه. در هر حال آدم های متفاوت با تفکرات متفاوت و از قشر مختلفی اینجا هستند هیچکس سزاوار سرزنش و قضاوت نیست اما واقعیتیه که وجود داره و نمیشه منکرش شد 

نه بمن میگفتن پز میدی تو تاپیکم😁

هاااا خوابم میاد اشتباه میخونم

حالا تاپیکت چی بود ببم

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

پز چی ؟بخدا ذهنم مسموم شده، امسال استثاً تابستونم تو فضای مجازی بود انقدررر که مسائل و مشکلات خیانت ...

🤣🤣🤣همین دیگه

الان من واقعا نامزد خوبی دارم و راضیم 

ولی بیام تاپیک بزنم یا جایی بگم میگن پز میدی

بعد فقط همونایی میتونن بگن که شوهرشون کتکشون میزنه

بعد باعث ایجاد ذهنیت منفی میشه

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اصلا وقتی طرفو نمی‌شناسیم نمیدونیم داستانش واقعیه یا نه چشم زخم چی؟ 

بابا بخدا پوسیدیم انقد تاپیک عشق یک طرفه و خیانت و تجاوز و لاشی بازی و ذات بد دیدیم 

یکمم از ذوق کردن و لحظه های خوبتون بگید ملت پوسیدن به اندازه کافی

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

هاااا خوابم میاد اشتباه میخونمحالا تاپیکت چی بود ببم

😂درباره شوهرم بود 

گفتم با شخصیته و اینا

خواستم مثلا انرژی مثبت بدم به سایت🤣

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

😂درباره شوهرم بود گفتم با شخصیته و ایناخواستم مثلا انرژی مثبت بدم به سایت🤣

وااا اینا کلا شوهر جنتلمن از نزدیک ندیدن همونایی که کتک میخورن و خیانت میبینن اینو گفتن وگرنه عادیه عجب ادمایی داریم

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

من به چشم اعتقاد دارم 

ولی جدای از اون خیلی دوست دارم که جو تاپیک ها و محتواهایی که می‌بینیم شاد بشه 

ولی متأسفانه در زمانه ای زندگی می‌کنیم که انسان ها با شادی هم شاد نمیشن

بارها دیدم یه نفر از یه اتقاق خوب تو زندگیش گفته و با عباراتی مثل:

داری پز میدی!

پز زیر پوستی!

خب الان به ما چه؟

میخوای دل بقیه رو بسوزونی؟

خوش به حالت کاش منم میتونستم مثل تو فلان کارو کنم

تو حال بد بقیه جای این حرفاس؟

مواجه شده

البته معتقدم مثلا اگه یه نفر یه سرویس طلای ۵۰۰ میلیونی گرفته لزومی نداره منتشرش کنه چون ممکنه واقعا کسی نداشته باشه و حتی شده برای یک لحظه ته دلش حسرت بخوره و واقعا گناه داره

ولی حال های خوب کوچیک و لحظات قشنگی که تو زندگی و محیط کار برامون اتفاق میوفته رو بیان کنیم یا اگر چیزی بلدیم که مفیده به بقیه یاد بدیم خیلی بهتره

🤣🤣🤣همین دیگهالان من واقعا نامزد خوبی دارم و راضیم ولی بیام تاپیک بزنم یا جایی بگم میگن پز میدیبعد ...

داری پز نامزدتو به ما میدی همش فیک و دروغی🤣🤷🏼‍♀️🤍