2777
2789

من پدرم فوت شدن. پارسال گفتم باید ورثه برن کاراشو انجام بدن. پلیس +10چهارصدوخورده ای گرفتن کاراشو انجام دادن ولی تاالان هیچ اتفاقی نیفتاده گفتم خودمون پیامک میدیم

بابام اینا برای مادربزرگمو درست کردن چون عمم کلا سهام نداشت گفتن بدن به اون خیلی طول کشید تا درست شد و پول دادن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام اینا برای مادربزرگمو درست کردن چون عمم کلا سهام نداشت گفتن بدن به اون خیلی طول کشید تا درست شد ...

یعنی پولشو دادن بهش؟ کلا ارسال اعلام کردن برای متوفی هاک. چندوقته دنبالش رفتن

یعنی پولشو دادن بهش؟ کلا ارسال اعلام کردن برای متوفی هاک. چندوقته دنبالش رفتن

سود چند سال رو بهشون دادن ولی خیلی زمان برد 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز