با این. وضعیت اعصاب و فکر و خیال کاش یکمی رعایت کنند این سرو صداها کمتر بشه. بعد از شرایطی که تجربه کردیمااستانه صبر و تحملون کم شده و کوچیکترین صدا هم ممکنه بعضیا رو اذیت کنه مخصوصا شب ها موقع خواب.. کاش رعایت کنند
احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ربطیییی نداره اصن به شرایطی که تجربه کردیم تجربه کردیم یا نکردیم بشدت بیشعوری و بی فرهنگیه بعد میگن ...
درست میگین عزیزم متاسفانم که مجبورید تحمل کنید کاش درکشون بالاتر میبردن خیلی جاها هست که میتونید موتور سوار کنند میان دقیقا داخل دل شهر اکثرشون هم متاسفانه در حالت عادی نیستند
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡
سر خیابون تالاره عروسی تموم میشه اینا موقع رفتن ترقه در میکنن 😐 اصلا بعد جنگ یه عده عمدا میان نرقه میزنن اینارو باید گرفت بست موشک فرستاد سرزمین های اشغالی😐
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز