2777
2789
نه شبا خیلیییی خنکه😂

مود اب و هوای شرجی : من در نمیزنم میام با لگد 😐

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂🤣😂😂😂ماهام غرب نشینیم دیگه ، آب و هوای کوهستانی🥲

تبریز چند سال پیش تابستونش رفتیم داشتم یخ میزدم از بس هواش خوب بود 

کردستان تابستون رفتیم اندازه قد من برف اومده بود🥲 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

تبریز چند سال پیش تابستونش رفتیم داشتم یخ میزدم از بس هواش خوب بود کردستان تابستون رفتیم اندازه قد م ...

ما کردستانیم 

اونجوریام نیست برف بیاد چه شهری رفتی😂 

برف نمیاد فقط شبا خنکه روزا گرمه خیلی

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

ما کردستانیم اونجوریام نیست برف بیاد چه شهری رفتی😂 برف نمیاد فقط شبا خنکه روزا گرمه خیلی

چرا دوسال پیش گردنه ژالانه تابستون بستهههههه بود

بخاطر برف ی قسمتی یسته بود به گفتن نمیتونید برید چون بسته اس 

حالا در همون حال جنوب : 😎😭 

چرا دوسال پیش گردنه ژالانه تابستون بستهههههه بودبخاطر برف ی قسمتی یسته بود به گفتن نمیتونید برید چون ...

اها اولش نگفتی 

گردنه ژالانه همیشه برف میاد 

مثل قطب شماله اونجا😅 چون مرتفعه بیشتر سال برف میاد 

اها اولش نگفتی گردنه ژالانه همیشه برف میاد مثل قطب شماله اونجا😅 چون مرتفعه بیشتر سال برف میاد

ی چنتا سرباز واسه اینکه از بالای کوه بیان پایین دراز میکشیدن روی برفا خودشون میومدن پایین

حالا تو جنوب نهایتا بتونی بری صحرا ماسه ای کل زندگیت ماسه بشه سیاه بشی برگردی خونه 

البته هرجا قشنگیای خودشو داره

ی چنتا سرباز واسه اینکه از بالای کوه بیان پایین دراز میکشیدن روی برفا خودشون میومدن پایینحالا تو جنو ...

بله اینجوریه دیگه 😁

ی چنتا سرباز واسه اینکه از بالای کوه بیان پایین دراز میکشیدن روی برفا خودشون میومدن پایینحالا تو جنو ...

دفعه ی بعدی یادتون باشه سنندج هم بیاین چون عالیه واقعا از هرچی بگی 

دفعه ی بعدی یادتون باشه سنندج هم بیاین چون عالیه واقعا از هرچی بگی

اونجا هم اومدیم اتفاقا شهرتونم دیدیم🥹

ی خاطره جالب دارم متاسفانه نمیتونم بگم اینجا تعلیق میشم🥲

اونجا هم اومدیم اتفاقا شهرتونم دیدیم🥹ی خاطره جالب دارم متاسفانه نمیتونم بگم اینجا تعلیق میشم🥲

عه عزیزم 😍

اشکال نداره