2777
2789
عنوان

خانوما بلو بانک معتبره حساب باز کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 39 پست
۱۳۰ تومن پرید پس😐

نه اگه شمار ه کارت نداده هنوز ویدیو از چهره آت ندادی کامل نشده ثبت نامت.برگرد دوباره اطلاعات بده بهش با کد دعوت بعد خودتم کد دار میشی بقیه رو دعوت می‌کنی..و واقعا میریزن برات...

اینجا ی نفر گفت هفتصد تومن از کد دعوت گیرش آمده از بلو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم...باز کن بدون نگرانی.. من خواهرم بابام برادرم داریم..

باشه عزیزم 😍راستی چه رنگ های دارین شماها؟

کدومش قشنگتره؟😁

من سبزش رو دلم میخواد بگیرم ولی میترسم خوش رنگ نباشع

باشه عزیزم 😍راستی چه رنگ های دارین شماها؟کدومش قشنگتره؟😁من سبزش رو دلم میخواد بگیرم ولی میترسم خوش ...

اتفاقا ما آبی و قرمزش گرفتیم بابام و دامادمون آبی من و خواهرم قرمز خوش رنگ..سبز نگرفتیم ولی این دو رنگ دقیقا مشابه تصویرش هستند

اتفاقا ما آبی و قرمزش گرفتیم بابام و دامادمون آبی من و خواهرم قرمز خوش رنگ..سبز نگرفتیم ولی این دو ر ...

عه چه جالب😃راستی موقع انتقال از یه کارت دیگه و از طریق اپلیکیشن هایی مثل آپ به حسابهای بلو میزنه انتقال به بانک سامان یا بلو بانک ؟

عه چه جالب😃راستی موقع انتقال از یه کارت دیگه و از طریق اپلیکیشن هایی مثل آپ به حسابهای بلو میزنه ان ...

بلو ب بلو داره کارت ب کارت داره پایا داره پل داره عالیه عزیزم

شارژ همراه ایرانسل راحتی دیگه 

تا دو رقم اول شماره کارت کسی رو برای اسم بانکش میاد تا شما تأیید نزنی نمیره مرحله بعد

بلو ب بلو داره کارت ب کارت داره پایا داره پل داره عالیه عزیزمشارژ همراه ایرانسل راحتی دیگه تا دو رقم ...

ببخشید سوالامم زیاد شد پس با این حساب میشه از ملت و ملی  اینا هم بهش انتقال داد درسته عزبزم؟