2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم و گریه کردم پیشنهاد شوهر بهترین دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 42 پست

برا منم پیش اومد به دوستم گفتم یه بنده خدایی التش خیلی کوچیکه رفته بود به شوهرش گفته بود اونم هی پیام میداد بیا من باش دنیا رو به پات می ریزم بعد جالبه خونشون در دستشویی نداشت میخواست دنیا رو به پای من بریزههمش میگم چرا بهش نگفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت از رابطه ی خانوادگی با دوست خوشم نمیمومد واسه همین چیزا. با دوستام همیشه مجردی میریم میایم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
گفته ک گفته واسه خودش گفته اگه واقعا دوستته و برات ارزش داشت میگفتی که بدونه با کی داره زندگی میکنه

دوستم چند بار پیشش دیده بود ک با کسی حرف میزنه من میگم شاید خوده دوستم بهش گفته ب من پیام بده

گفت نگو . منم این مسئله رو چرا باید بگم

نه نگو دوست من خودش دیده بود چقدر به شوهرش فحش دادم پیام خونده بود بعدش برگشت گفت شوهرم گفته دوستت خودش پیشنهاد داده با اینکه همه پیام ها رو خونده بود بازم حرف شوهرش باور کرد 

دوستم چند بار پیشش دیده بود ک با کسی حرف میزنه من میگم شاید خوده دوستم بهش گفته ب من پیام بده

اگه اینطوری هم باشه که فکر میکنی باز به دختره بگی بهتره 

بگو بهش و بعد بگو صلاح نمیبینم دیگه باهم زیاد رفت و آمد داشته باشیم به این دلیل 

چواب بده بنویس اتیه  گفت ک.. لقت مردک خائن

ازطرفمن

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا