2777
2789

پسر اولم تو نوزادی سبزه بود بزرگتر شد سفید شد وبعد گندمی 

پسردومم تازه دنیا اومده و سفیده الان ۸ روزشه از روز اول همینجوری بود ممکنه سفید تر باشه از اولی  ؟  فعلا که از هممون سفیدتر 

میخام بدونم اونهمه بادوم وروغن زیتون و میوه نتیجه داده یا نه 😂

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من سفيد وبور بود كار خاصي هم نكرده بودم  تو بارداري الان گندميه ومومشكي جالبه از سه سالگي كم كم اول رنگ مو و بعد رنگ پوستش عوض شد

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

اینا ذاتیه 

دختر اولم اینقدر سفیده که تا گریه کنه لواش گل میندازه و چشماش سرخ میشه 

دختر کوچیکم هم دوماهشه اونم ماشاالله مثل برفه و روزبه‌روز داره سفیدتر میشه 

البته خودمو باهاشون هم سفیدیم

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

سفید ها سفید می مونن یا گندمیسبزه ها هم سفید میشن بعضیاشون

پس یعنی پسرم سفیده . آخه خودم سفیدم همسرم گندمی .فعلا که پسرم سفیده پوستش  پسر اولم تو نوزادی خیلی تیره شد وبعد سفید اماهیچ وقت مثل پسر دیگم سفید نبود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینا ذاتیه دختر اولم اینقدر سفیده که تا گریه کنه لواش گل میندازه و چشماش سرخ میشه دختر کوچیکم هم دوم ...

اره ژنتیکه  من خودم سفیدم همسرم گندمی خانواده همسرم سبزه خانواده خودمم سفید .

پسرا اولم گندمیه اما این یکی سفیده لباشم قرمز. چشماشم قهوایی  روشنه انگا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره ژنتیکه من خودم سفیدم همسرم گندمی خانواده همسرم سبزه خانواده خودمم سفید .پسرا اولم گندمیه اما ای ...

اینجا دوروزش بود فسقلیم 

یکم روبه قرمزی میزنه ولی الان خوب شده

نگران نباش بعد چهل روز دیگه کم کم رنگش ثابت میشه

عکسشو میفرستی؟

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

اینجا دوروزش بود فسقلیم یکم روبه قرمزی میزنه ولی الان خوب شدهنگران نباش بعد چهل روز دیگه کم کم رنگش ...

آخی عزیزم چه لپایی چند کیلو بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40