2777
2789
عنوان

لبم ورم کرده عکس نظر بدین📷

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 38 پست
اون جوش رو چطوری تخلیه کنم؟دست میزنم فشار میدم درد میکنه درنمیاد بزرگتر میشه پفش

چون تخلیه نمیشه بزرگ تر میشه عزیزم . اگه بی حسی داری یکم بی حسی بزن روش بعد چن دقیقه تخلیش کن . 

خمیر وسط نون در بیار قند با یکم آب حل کن . بعد خمیر اون قنداب قاطی کن جوری که خمیر قشنگ قاطی سه بعد بزار رو جوش

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

ماشاالله بهت❤️به نظرت این پماد ها رو سطحش بزنم درست میشه؟ یا باید آمپول چیزی بزنم جوشش تخلیه شه؟ چون ...

نه دست نزن فعلا پماد و دارو ها را بخور فردا سوزن بزن بهش تخلیه بشه سعی کن نزدیک سر جوش بزنی بعد حتما الکل بزن باز پماد بزن روش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دست نزن فعلا پماد و دارو ها را بخور فردا سوزن بزن بهش تخلیه بشه سعی کن نزدیک سر جوش بزنی بعد حتما ...

سلام گلم

این کارا کردم بزرگتر شده

نمیدونم کجا برم چیکار کنم

چون تخلیه نمیشه بزرگ تر میشه عزیزم . اگه بی حسی داری یکم بی حسی بزن روش بعد چن دقیقه تخلیش کن . خمیر ...

سلام گلم

بهش دست زدم و پماد زدم و امروز بزرگتر شده 

چیکار کنم؟ کدوم دکتر برم؟

اصلا سرخود کاری نکن 

یا برو دکتر که پوست خوبه عفونی خوبه دیگه نهایت نشد برو عمومی

یا هم از پزشکای آنلاین کمک بگیر 

خود درمانی نکن

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
سلام گلمبهش دست زدم و پماد زدم و امروز بزرگتر شده چیکار کنم؟ کدوم دکتر برم؟

سلام عزیزم .دکتر آلرژی . دکتر اسم . دکتر ایمونولوژی یا دکتر پوست . دکتر عمومی خوب هم می‌تونه تشخیص بده . اگه حالت تهوع سرگیجه علائم دیگه  هم داری زودتر برو عزیزم

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو