2777
2789
عنوان

چیکار کنم خدا من و میبخشه

89 بازدید | 11 پست

من با یه دختری یه مدت دوست بودم دعانویس بود متاسفانه خیلی تحت تاثیر حرفاش قرار گرفتم 

همون موقع هم به یه پسری خیلی علاقه داشتم دیوانه وار شب و روز نداشتم 

رفتم پیش دختره ازش چند تا دعا ک طلسم گرفتم به خیال اینکه پسره بهم علاقه مند بشه امل تاثیر نداشت یه بار دیگه هم ازش گرفتم باز تاثیر نداشت 

رفتم از یکی دیگ گرفتم باز هم تاثیری نداشت 

عقلم کار نمی کرد عشق دیوونم کرده بود 

بعدش واسه اینکه بفهمم با پسره آینده ای دارم و اصلا بهم علاقه داره یا نه کلی فا.   ل گرفتم 

یکسال از این قضیه میگذره هر روز هر روز پشیمونم نمیدونم خدا چجوری من و میبخشه اصلا میبخشه 

من حق یه نفر زیر پا گذاشتم و براش کلی دعا و طلسم گرفتم نمیدونم چجوری جبران کنم 

نمیدونم چیکار کنم خدا ببخشتم

من همه عمرم از بچگی اهل نماز و روزه و ...بودم سنمم کمه ۱۸ سالمه نمیدونم یعنی خدا من و میبخشه خیلی پشیمونم خیلی از اینکه از سن کم پای این چیزا رو به زندگیم باز کردم اما توبه کردم کلی گریه کردم پیش خدا که من و ببخشه

خواهش میکنم تو رو به اعتقاداتتون اصلا سمت این چیزا نرین😔🙏🏻

لطفا هم نگید مگه هنوزم این چیزا هست و... من همه اینا رو میدونم

فقط نمیدونم چیکار کنم که خدا  و اون آدم من و ببخشن😔

و شد آنچه باید می شد♥️🥹

دعا ها همه فیک و تقلبی بودن عذاب وجدان نداشته باش ازاین موضوع ولی خب با خدا حرف بزن و بگو ببخشدت که رفتی دنبال طلسم و جادو و به خودش ایمان قلبی نداشی

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی دختر ۱۸ساله الان باید خیلی فکرش باز و مدرن باشه پیشرفت کنه و سعی کن به اینده خوبی فکر کنه

زمان مادربزرگ‌های ما همه جادو‌ جنبل میکردن الان باید سمت عقل و منطق رفت

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
دعا ها همه فیک و تقلبی بودن عذاب وجدان نداشته باش ازاین موضوع ولی خب با خدا حرف بزن و بگو ببخشدت که ...

میبخشه ؟میترسم زندگیم خراب شه

و شد آنچه باید می شد♥️🥹

چیکار کنم

اگر دوسش داری خب باهم باشید شاید قسمت شد ولی من میگم هنوز اول جاده هستی مییییییییدونی چقدر راه داری و ممکنه تو این مسیر ادم مختلف سر راهت پیدا بشه ک بعد بگی حیف وقت و انرژی ک گذاشتی برای این شخص.الان شما ۱۸ساله مهم ترین چیزی ک باید براش وقت بزاری و فکر کنی انتخاب دانشگاهته

هیچ وقت ب گذشته برنگرد