2777
2789
عنوان

از این اسم بدجور بدم میادد🫣

181 بازدید | 17 پست

از اسم‌الناز

توهین ب اونایی ک اسمشون الناز هس نشه🙏

قبلا ی دوستی داشتم اسمش الناز بود از بس این دختر بدنجس ونمک ب حروم بود حالا هرکس میبینم اسمش النازه  حالم بهم میخوره🤢

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ربطی نداره همه اسما قشنگن منم یکی میشناختم خیلی بهم بدی کرد اسمش محدثه اس ولی دلیل نمیشه از این اسم ...

ولی بدم میاد دیگ دس خودم نیس🥲💔

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

عزیزم خب نظرت برای خودت اومدی تو سایت عمومی بیان میکنی شاید هزار تا الناز هست تو این سایت منظورت چیه ...

سایت عمومیه تاپیک خودمم هست گلم

دلم خواسته درد ودل کنم چیو میخوام ثابت کنم؟؟عجباا😐

اسم عزیز ترین فرد زندگیمه و خیلی اسمش بهش میاد

ایشالا همیشه براتون عزیز بمونه❤️

منم از اسم الهام متنفرم چون یکی به این اسم نابودم کرد

درکت میکنم 🥲