خونوادهم میخوان برن جایی غذا فقط به اندازه دو نفر پختن الان من اینو چجوری با این شکم گنده و برادر نافهمم شریک بشم. صبح زودم بیدار میشه عین رادیو حرف میزنههههه
عامو گمشو برو خونهات
💫 Que sera, sera 💫🧚♀️ ☯️ خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️
گفت پول اجاره نشینی نداریم داداشم رو فرستاده بود رو سر پدر و مادرم که خونتون رو بفروشید برای ما خونه ...
خدایا،چه آدمایی پیدا میشن،بخدا من همیشه به شوهرم گفتم هیچوقت هیچکدوممون نباید از خانواده هامون توقع داشته باشیم حتی سر ارثم ما توقعی نداریم گیرمون بیاد یا نیاد،خداروشکرم ۸سال زندگی کردیم به خوبی همچیم گیرمون اومده با تلاشای همسرم و نیازی به کسی نداریم،چون از همون اول رو پای خودمون وایستادیم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
گفت پول اجاره نشینی نداریم داداشم رو فرستاده بود رو سر پدر و مادرم که خونتون رو بفروشید برای ما خونه ...
نگو که خونه رو فروختن 😐
حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)
با پیغمبر آخر چی شد فروختن؟
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷
یعنی چند ماه زندگیمون نابود بود هنوزم ادامه دارهاما قهرن اگر دوباره شروع نکنن
همون بهتر قهر بمونن
دفعه بعدی هم همچین چیزی گفتن بزنید تو دهنشون
حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)
خدایا،چه آدمایی پیدا میشن،بخدا من همیشه به شوهرم گفتم هیچوقت هیچکدوممون نباید از خانواده هامون توقع ...
یه روز مادرم به عروسمون گفت فلان زمین. و بسازید پدرم بهشون داده بود،تو رو مادرم گفته بود بلاخره از شما یا پدرم بهمون خونه میرسه🤐
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷
نه چهار ماهه درگیریم مشتری نمیادحالا هم قهر کردن که شما عمدا نمیفروشید
خب بگید نمیفروشیم دندون طمع رو بکنید بهشون بگید