2777
2789
عنوان

سی سی کرم خوبه یا بی بی کرم اونایی ک استفاده کردین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 39 پست
دوست دارم کاور خوبی داشته باشه در عین حال خیلی خوب نشون بده و خوب رو پوست بخابه

من سی سی کرم فارماسی رو دارم برند دیگه استفاده نکردم. کاورش خیلی زیاد نیست یعنی مثل کرم پودر کاور نداره ولی رنگ پوست رو یه دست می‌کنه. رو پوست خوابیدنش هم بد نیست. من روش پودر فیکس هم می‌زنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب عزیزم خودت از کجا گرفتی و قیمت حدودی میدونی چند؟

من از داروخونه گرفتم 

قیمتش هم حدودا ۴۵۰ فک کنم باشه

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️

میدن ادم تست هم بکنه؟

نه من پوستم گندمیه شماره یک رو میخرم 

اصلا سفید و بد رنگ نمیشه 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
من از داروخونه گرفتم قیمتش هم حدودا ۴۵۰ فک کنم باشه

ترکیباتش میشه بگی چیا هست

ببخش سوال زیاد کردم

مثلا ضد افتاب پرایمر اینا داره

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

آره در هر حال ضدآفتاب رو باید بزنی

میکم ی‌سوال. 

نمیدونم بلدی یانه. چجوری بعضیا کرم پودر روصورتشون قشششششنگ خوابیده. صااافه صافه .چی میزنن.پوست خودشون اونجوری صافه ؟:یکدست. بعد نماسیده یا تیکه تیکه نشده . خصوصا قسمت چشم. 

parasoo1989@
ترکیباتش میشه بگی چیا هستببخش سوال زیاد کردممثلا ضد افتاب پرایمر اینا داره

عزمزمه ت گوگل سرچ کنی میاره

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️

منم گندمی هستم

بی بی کرم یک خوبه پس 

اگرم دوست داری رنگش تیره بشه رنگ دو خوبه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
میکم ی‌سوال. نمیدونم بلدی یانه. چجوری بعضیا کرم پودر روصورتشون قشششششنگ خوابیده. صااافه صافه .چی میز ...

من شنیدم از زیر کرم پودر پرایمر میزنن

متاسفانه منم چون زیاد اهل ارایش نیستم هیچی بلد نیستم  و استفاده نکردم 

بی بی کرم و سی سی کرم شنیدم‌پرایمر قاطیش داره 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

میکم ی‌سوال. نمیدونم بلدی یانه. چجوری بعضیا کرم پودر روصورتشون قشششششنگ خوابیده. صااافه صافه .چی میز ...

قبلش باید مرطوب کننده و پرایمر بزنی، روش هم پودر فیکس. به کرم پودر و خود پوست هم بستگی داره.