2777
2789

بخاطر حسودیا و عقده ها و دخالت های گل  خانوادش بخصوص مادر و خاهر مطلقش بحثمون میشد بعد بجای اینکه اونارو جمع کنه زندگی منو خراب کرد درخواست طلاق داده 

خودشم هر چی میشه میره ب اونا میگه همیشه کلا دخالت میکردن 

زور داره مشکل از اوناست بعد اون نمیخاد زندگی کنه 

سه ساله عقدم رابطه کامل داشتیم عروسی هم نگرفتن

اینم بگم ک همون اول بسم الله بهم زگیل تناسلی داد خودش میدونست بیماره 

بعد سه سال عقد میگه میدونی چقد سخته باید مسئولیت تورو قبول کنم!!!!

سنتی بوده ازدواجم خودش منو دیده بود پسندیده بود اومدن اصرار اصرار ک عقد کنیم 

شوهرم ک رسما بهم میگفت ببین چجوری میرینم تو زندگیت 

باباشم سر ی مهمونی زنونه ک اصلا مردا شرکت نداشتن اومد تهدیدم کرد ک اگر نیای زندگیت و خراب میکنیم 

از اونورم میگفت خودتو علاف من نکن زندگی کن نیستم 

گیر بد کسایی افتادم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر به خودت بیا سیکشو بزن بره گمشو مرتیکه بی لیاقت غرورتو حفظ کن من مثله تو بودم دقیقا تایپکاتو خوندم همه اتفاقاتی که گفتی برامنم افتاده الان دارم جدا میشم اینقدره کیف میده که نگو شبا باارامش میخوابم استرس ندارم مهرتو بگیر براخودت درضمن بگی فیلم گرفته از رابطه یا همین حرفارو بگی راحت طلاق میدن اینکه خودشم خواستاره طلاقه بژار بره گمشه 

فکر اینو نکن دختر نیشتی یا هرچی بخدا جدا بشی باهمون فرداش برات خواستگار میاد نجابتتو حفظ کن بیشتر به خودت برس مهریت رو بگیر عشق کن 

چندسالته؟

اره الان داشتم تاپیکتونو میخوندم متاسفانه همدردیم شمام سنتی ازدواج کردین؟ منکه فقط دلم میخاد زندگیش ...

بله عزیزم والا یه لحضه تایپکاتو خوندم ترسیدم اینقدر شبیه هم بودیم