2777
2789

سلام حدود سه ماهه که حرز خریدم

من از وقتی حرز استفاده کردم مدام بدبیاری اوردم

مشکل چیه؟

نمازشم خوندم ادابش رو رعایت کردم ولی الان سه ماهه پشت هم اتفاقات بد افتاده برام 

اول که خواستگارم که مورد مناسبی بود رو از دست دادم

بعد از اون متاسفانه افسرگیم تشدید شد

کلی وزن کم کردم 

بیماریم تشدید شد

شب ها مدام کابوس میبینم 

آبروم در معرض خطر بدی قرار گرفت و به دنبال اون به شدت حالم خراب شد عملا مردم و زنده شدم

یکی از ازمون هام رو که خییییلییی مهم بود خراب کردم 

قرار بود ماشین بخیریم ولی کلی مشکل مالی برامون پیش اومد و با اینکه تا مرز خریدن رفته بودیم کنسل شد 

الان مشکل چیه 

چرا این اتفاقات افتاده چیکار کنم

ممنون میشم راهنماییم کنید

فوق العاده حال جسمی و روحیم بده

یه دو سه هفته است که دیگ نمیندازمش ولی همچنان توی اتاقمه

باید چیکار کنم

شاید خوب ننوشتن، طرف دستش خوب نبوده

شایدم برای شما مناسب نیست و برات اومد نداره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرتون بندازمش توی ابی چیزی برع؟

آره بنداز بره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بدترم نشه ؟

نه چرا بدتر شه

بنداز آب روون

وقتی میندازم تو اب روون اگه دست کسی بیفته دیگ به من ربط ندارع درسته

دست کسی نمیوفته عزیزم