2777
2789

یکی۱۴ سیکل یکی ۱۶

هرکدام یه ۵۰۰۰بودن یعنی اثرشون هنوز مونده؟

از کدومش حساب کنم؟

دیروز ۸ روز از اولین آمپول و ۶ روز از دومی گذشته بود بی بی چکم هاله انداخته

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

برا تعیین جنسیت بوده؟ خب کیت استفاده کن

نه برای بارداری کیت چی؟

الان از تخمک گذاریم گذشته

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مثبت کاذب باید بزاری ۱۴ بگذره

بنا بر اینکه ماه قبل گذاشتی منفی بوده احتمالا الان بارداری توکلت به خدا باشه دوقلو باردار شدن زود بیبی نشون میده بنظرم انشالله بارداری برای منم دعا کن انشالله این ماه باردار بشم 

کیت تخمک گذاری از داروخانه بگیر مشخص میشه الان تخمک گذاریخ یا نبعدم بعضی وقتا یهو روز 17 یا18 تخمک گ ...

آره عزیزم میدونم چیه منظورم اینه از تایمش گذشته من ۲۴ سیکلم

بنا بر اینکه ماه قبل گذاشتی منفی بوده احتمالا الان بارداری توکلت به خدا باشه دوقلو باردار شدن زود بی ...

خداخیرت بده منظورم و گرفتی 

من ماه قبل از ششم بی بی چک هرروز زدم کاملا منفی میشد تا روز پانزدهم بعدش هم پریودشدم

خداخیرت بده منظورم و گرفتی من ماه قبل از ششم بی بی چک هرروز زدم کاملا منفی میشد تا روز پانزدهم بعدش ...

برای اطمینان باید بزاری زمان بگذره کاری نمیشه کرد بنظرم تا میتونی استراحت کن که اگ انشالله باردار باشی جاش محکم شه

برای اطمینان باید بزاری زمان بگذره کاری نمیشه کرد بنظرم تا میتونی استراحت کن که اگ انشالله باردار با ...

بنظرت فردا به امتحان کنم؟

اگه پررنگ شد که باردارم اگه کمرنگ تر شد یا منفی که نیستم