شیدای_او_سابق مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 3257 عنوان دخترای مجرد خانوادتون مخالف کار کردنتون بودن بیاییید👹 500 بازدید | 63 پست فردا مصاحبه دارم خانوادم خیلی دارن بد بزخوزد میکنن هم مسخره ام میکننهمم اینکه با عصبانیت بابام برگشت گف چ مصاحبه ای کجا؟!گمشو چراغ خاموش کن بابا عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش 1404/06/07 | 23:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیدای_او_سابق مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 3257 چه کاری؟ تدریس زبان عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش
robin_san عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 2883 بعدا میان ازت پولم قرض می گیرن پزتم میدن به بقیهاگه هم نری مصاحبه بگی شما نذاشتید میگن وا ما چکار داشتیم خودت نرفتی
شیدای_او_سابق مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 3257 مصاحبه چی داری مگه که خوششون نمیاد. تدریس زیان تو شهر دانشگام عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش
شیدای_او_سابق مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 3257 مگه چه شغلیه که اینطور رفتار می کنند؟ گفتم عزیزم عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش
شیدای_او_سابق مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 3257 بعدا میان ازت پولم قرض می گیرن پزتم میدن به بقیهاگه هم نری مصاحبه بگی شما نذاشتید میگن وا ما چکار دا ... بابام ادم شکاک وکنترلگرسم هست از درد این دارم میرم عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش
شیدای_او_سابق مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 3257 خوبه ک بعیده قبول بشم (: هیم میخندن بهم اینا میگن پرتت میکنن بیرون میگن توف تو اعتماد ب نفست عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش
robin_san عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 2883 بابام ادم شکاک وکنترلگرسم هست از درد این دارم میرم اکثرا همینن😂😂این آپشن تو همه خانواده های آسیایی هست مثل سرجهازیه
اقیانوس_سرخ۲ عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 3758 تروخدا به این حرفا گوش نده خانواده منم میگفتن ولی من ذره ای اهمیت نمیدادم و کار خودم و میکردم و موفق هم شدم خواهشا یه گوشت در باشه یکی دروازه به نام زندگانی ، حرامم شد جوانی....🥀
شیدای_او_سابق مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 3257 اکثرا همینن😂😂این آپشن تو همه خانواده های آسیایی هست مثل سرجهازیه گریه ام گرفته اصلا(:ب جاش دوس پسرم داره خودش میکشه ک ن میتونی بعدشم قراره بیاد دنبالم عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش