2777
2789
عنوان

سرویس طلای عروسی بیییااااین

66 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها خوبین . ببینید برای عروسی که عقد و عروسی باهمه هم خانواده عروس سرویس طلا گرفتن و هم خانواده ی داماد ، منتها مسئله این هست اینا به عنوان کادو داده میشه البته میم ست هم گرفتن ، الان مثلا من اگه بخوام برای عروسی زیورآلات بندازم به خودم که مثلا کادوی خانواده داماد یا کادوی پدر خودم ک هر دو سرویس هستن رو ک نمیتونم بندازم بعدا برای معرفی مثلا زیاد جالب در نکیاد و ضمنا طلاهایی ک ما میخریم خیلی زرد هستن و فکر نمیکنم جالب باشه با لباس عروسی هرچی عکس عروسی و فرکالیهه و فیلم عروسی جدیدا دیدم سرویس هاشون سفید بودن حالا نقره بوده یا طلا سفید بکاند من نمیدونم . بنظرتون برای جشن و برای فیلمبرداری یه سرویس نقره بگیرم بندازم که ابکاری طلا و مشابه باشه زشته و جلوه ی بدی داره از نظرتون؟(حرف در بیاد و اینا) البته دیدم یه سریا بدل طلا سفید میگیرن م خب خوشم نمیاد بدل از یه طرفی طلای سفید دوس ندارم و نمیخوامم هزینه کنم برای سرویس طلا سفید دوباره چیکار کنم بنظرتون همین نقره رو بگیرم ؟ نیم ستم دارم ولی کم نشون داده میشه بلاخره نیم ست پلاکه گردنبند نیست 

جان من است او ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته خودم شوهرم خریدیم سرویس رو .به ماکسی طلا کادو نداد.خانواده همسرم دریغ از یک کمک کوچیک .تو خرید های همسرم بهش کمک کردم کسی نفهمید.جهیزیم رو هم خودم سر کار رفتم به پدر و مادر کمک کردم خریدم اونم شوهرم خبر نداره.دوران در فشاری بود یادش بخیر