2777
2789
عنوان

جدیدا شوهری شدم

166 بازدید | 13 پست

خانما من ۲۲سالمه 

چند وقته نمیدونم چرا ولی خیلیی دوست دارم ازدواج کنم 

حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 

ترم اخر ژنتیکم درسم بهمن امسال تموم میشه 

مهاجرت رویای ۱۲سالگیمه، اگه خدا بخواد و پولش جور شه میخوام بعد فارع التحصیلی برای بورسیه استانی ایتالیا اقدام کنم 

جدیدا همش اهنگای رقص عروس داماد میزارم و خودمو با همسر فرضیه تصور می‌کنم 

مثلا دیشب  تو اتاق موهامو باز کرده یودم، جلو اینه ، ایرپاد گذاشته بودم گوشم با اهنگ  عروسک خوشگل ما چشمان آهو داره هلال ابرو داره هلال ابرو داره، داشتم با شوهر خیالیم میرقصیدم ، قشنگ ادای عروسارو داشتم در میاوردم، با یه دستم دامن شلواریمو گرفته یودم مثلا دامن لباس عروسم بود ،  اون‌یکی دستم داشتم رو هوا می چرخوندم میرقصیدم و لبخند میزدم و شاباش میگرفتم 🥲

بایام اومد دید ، هیچییی نگفت فقط گفت شبا جلو اینه نرقص، همین کارارو میکنی شبا خواب بد میبینی دیگه

با هیچ پسری تاحالا  تو رابطه نبودم، خواستگار سنتی دارم  همرو رد کردم  در جا چون سنم کمه و هدف مهم تری دارم ، حداقل تا ۳الی ۴سال دیگه نباید به ازدواج فکر کنم 

نمیدونم چرا جدیدا هدفمو یادم میره انگار ، دوست دارم ازدواج کنم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم، یکی بعلم کنه بوسم کنه برام کادو بخره حمایتم کنه و....  ولی همش میزنم تو دهن خودم،و سعی میکنم احساسمو سرکوب کنم 

میدونن زندگی مشترک دردسر و چالش داره ، همش رمانتیک نیست

ولی خب  چه کنم منم جوونم دیگه 

تروخدا راهکار بدید بگید چیکار کتم حالم از ازدواج بهم بخوره 

دیگه بهش فکر نکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنی نداری هنوز عجله نکن اول مهاجرت کن شاید شوهر کردی و شوهرت نذاشت مهاجرت کنی

الان به خاطر تورم ازدواج کم شده 

پسر خوبم کمه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

سنی نداری هنوز عجله نکن اول مهاجرت کن شاید شوهر کردی و شوهرت نذاشت مهاجرت کنیالان به خاطر تورم ازدوا ...

اره میدونم پسرا خیلیی مصخرف و لاشی شدن 

ولی هرکار میکتم نمیتونم فک نکنم 

خیلیی ادیتم

به دوست داشتن تو نیست خدا باهات حال کنه یه کیس توپ میتدازه تو دامنت نکنه سالیان طولانی باید مثل من ز ...

از کجا معلوم شاید منم از اینام تا اخر عمر مجرد میمونم و تنها

چون خودم چنین حسی دارم نسبت به خودگ

به تورم فکر کن تا حالت از ازدواج به هم بخوره 

این روی من که تاثیر داشته یه زمانی خیلی دوست داشتم شوهر کنم الان از ترس تورم دیگه نمیخوام😁

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

به تورم فکر کن تا حالت از ازدواج به هم بخوره این روی من که تاثیر داشته یه زمانی خیلی دوست داشتم شوهر ...

اتفاقا چند وقت با مامان بابام رفته بودمی بازار بابام میخواست یه چرخ گوشت برا خونه بخره قیمت کرد گفتن ۱۰تومن 

همون لحطه گوشتم ریخت 🥲