2777
2789

چکار کنم مثبت اندیش و مثبت نگر باشم 

چندتا جمله انرژی مثبت یادم بدین تکرار کنم 

من فقط خدایی که به شدت کافیست رو بلدم 

خدایا من همیشه به امید نگاه تو زنده م 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرگ زندگی..نفع ضرر..روزی ..اینا دست خداست...ب هیچکس هم حسادت نکن چون چیزایی که اون داره خدا بهش داده و ب مراتب آزمایش و امتحانش و مسئولیتش بیشتره

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
مرگ زندگی..نفع ضرر..روزی ..اینا دست خداست...ب هیچکس هم حسادت نکن چون چیزایی که اون داره خدا بهش داده ...

اتفاقا یه مدتیه مقایسه میکنم بعد گله میکنم پیش خدا شاید بشه اسمشو حسادت گذاشت 

چکار کنم از این حالت مقایسه بیام بیرون 

خودم ذاتا اینجوری نیستم اطرافیان واسم داشته هارو ارزش گذاری کردن میرم روی حالت مقایسه

هر روز شکر گذاری کن بنویس تو دفتر

و کتاب انگیزشی بخون

و آهنگ شاد گوش بده و با صدای بلند جملات مثبت بگو صبحا مثلاً امروز چه روز خوبیه  روزی پر شانس و اتفاقات خوووب 

ورزش هم خوبه صبحا بلند شی انجام بدی سرحال میشی تاثیر داره باشگاه برو یا تو خونه یوگا 

دختر ترک 🥰متولد خورشید🫀✨عشق 🎹 و معشوقه🌧️ گشتم نبود نگرد نیست جز خدا هیچ چیز ارزش پرستیدن ندارد🕋 🫀👑 با خودت رفیق باش و بدون خدا تنها رفیقیه که صلاحتو میخواد🫂🌱بهش توکل کن که او نامحدود برای محدود هاست.😇 هر کس نسخه خودشو میپیچه منم نسخه خودمو. حرفهای منفی و بیهوده برام جالب نیس.تحملم بالا تا یه حدی صبور اما زود عصبانی میشم عجله کار شیطونه صبرصبرصبر🌱از اشتباهام پشیمون نیستم اگر اتفاق نمی‌افتاد من تغییر نمی‌کردم. انتقاد پذیر. حرف زور تو کتم نمیره لجباز در حد لالیگا حرف منطقی حلع .برای حال خوبم تلاش میکنم علایق هامو می پذیرم . تجربه را تجربه کردن خطاست اما حسرت به دل موندن بدتره. راهای زیادی دارم برای قدم گذاشتن برام دعا کنید محتاج دعاهاتونم. دعاتون میکنم و صدق الله الرَبّی و العَتوبُ عِلَیه.
اتفاقا یه مدتیه مقایسه میکنم بعد گله میکنم پیش خدا شاید بشه اسمشو حسادت گذاشت چکار کنم از این حالت م ...

همه همینن مقایسه میکنن اما باید بدونی سرنوشت ها روزی ها و استعداد ها با هم فرق داره و اگ ناراضی باشی ینی از حکمت خدا ناراضی هستی

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
هر روز شکر گذاری کن بنویس تو دفتر و کتاب انگیزشی بخونو آهنگ شاد گوش بده و با صدای بلند جملات مثبت بگ ...

مرسی عزیزم خیلی نکات خوبی رو گفتی 

یه کتاب خوب بهم معرفی میکنی واسه شروع ؟

مرسی عزیزم خیلی نکات خوبی رو گفتی یه کتاب خوب بهم معرفی میکنی واسه شروع ؟

کتاب جهاد با نفس..میتونی پی دی اف.دانلود کنی

همه همینن مقایسه میکنن اما باید بدونی سرنوشت ها روزی ها و استعداد ها با هم فرق داره و اگ ناراضی باشی ...

من از تموم بخش های زندگیم راضیم حتی غم هامو پذیرفتم و حکمت خدا دونستم 

جز آرزوی ازدواج

هرکی واسه این مورد بهم نزدیک شد مناسب نبود یا صورت نگرفت یا دیگران سلب کردن ازم 

همیشه گله میکنم که چرا خدا حواسش به این حق من نیست 

عوضش تا دلت بخواد رابطه منفی و بد بهم پیشنهاد میشه 

نمی‌خوام گناه کنم و می‌خوام حلال باشه دلیل اصرارمم همینه 

این نشونه گناهه؟

کتابی که خودم دارم میخونم نوشته کیم سو هان ( تصمیم گرفتم خودم باشم )  و کتاب ۴ اثر از فلورانس اسکاول سین هم خیلی خوبه من یکمشو موندم خیلی خوبه برا لایف استایل سالم و  کتاب تکه هایی از یک کل منسجم هم شنیدم خوبه هنوز نگرفتم بخونم  اینارو تموم کنم میگیرمش

دختر ترک 🥰متولد خورشید🫀✨عشق 🎹 و معشوقه🌧️ گشتم نبود نگرد نیست جز خدا هیچ چیز ارزش پرستیدن ندارد🕋 🫀👑 با خودت رفیق باش و بدون خدا تنها رفیقیه که صلاحتو میخواد🫂🌱بهش توکل کن که او نامحدود برای محدود هاست.😇 هر کس نسخه خودشو میپیچه منم نسخه خودمو. حرفهای منفی و بیهوده برام جالب نیس.تحملم بالا تا یه حدی صبور اما زود عصبانی میشم عجله کار شیطونه صبرصبرصبر🌱از اشتباهام پشیمون نیستم اگر اتفاق نمی‌افتاد من تغییر نمی‌کردم. انتقاد پذیر. حرف زور تو کتم نمیره لجباز در حد لالیگا حرف منطقی حلع .برای حال خوبم تلاش میکنم علایق هامو می پذیرم . تجربه را تجربه کردن خطاست اما حسرت به دل موندن بدتره. راهای زیادی دارم برای قدم گذاشتن برام دعا کنید محتاج دعاهاتونم. دعاتون میکنم و صدق الله الرَبّی و العَتوبُ عِلَیه.
مرسی عزیزم خیر ببینی ♥️ حتما میخونم

خواهش می کنم گلم .. شاید باورت نشه اما همینا هم از طرف خدا برای تو بود ... هیچ چیز اتفاقی تو جهان وجود نداره .حتی در و دیوار هم ب ما پند میدن

و کتاب هر روز پنجشنبه است هم خوبه خوندمش قبلا

کتابی که خودم دارم میخونم نوشته کیم سو هان ( تصمیم گرفتم خودم باشم ) و کتاب ۴ اثر از فلورانس اسکاول ...

مرسیییییی عزیزم منم میخونم خیر ببینی ♥️